Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Γαλλίδα Stephanie Frappart θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού

Η Γαλλίδα Stephanie Frappart θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού
Η Γαλλίδα διαιτητής έχει σφυρίξει σε δυο παγκόσμια κύπελλα γυναικών το 2014 και το 2019, ενώ την ίδια χρονιά επιλέχθηκε να διαιτητεύσει και τον τελικό του Super Cup
Η Stephanie Frappart θα είναι αυτή που θα σφυρίξει τον τελικό κυπελλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο. Η Γαλλίδα διαιτητής έχει σφυρίξει σε δυο παγκόσμια κύπελλα γυναικών το 2014 και το 2019, ενώ την ίδια χρονιά επιλέχθηκε να διαιτητεύσει και τον τελικό του Super Cup. Βοηθοί της Γαλλίδας ρέφερι θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού, Στίβεν Τορεγκρόσα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Χαμίντ Γκεναουί, Ψαρρής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Frappart αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης