Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Ελεύθερος πια ο σύζυγός της

Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Ελεύθερος πια ο σύζυγός της
Αφέθηκε ελεύθερος ο 57χρονος
Σχετικά Άρθρα
Στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η 57χρονη, που όμως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αυτοτραυματίστηκε, εξέλιξη που οδήγησε την Ελληνική Αστυνομία να αφήσει ελεύθερο τον σύζυγό της.
Ο 57χρονος προσήχθη το βράδυ της Δευτέρας 27/5 στη Νίκαια, μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στις 21:45 το βράδυ της Δευτέρας η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν την 57χρονη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και μετά από αναζητήσεις, σε κοντινή απόσταση προσήχθη ο φερόμενος δράστης της επίθεσης.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, η εκτίμηση του ιατροδικαστή που την εξέτασε ήταν ότι η 57χρονη πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε, ενώ από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 57χρονος δεν ήταν μαζί της στο σπίτι.
Η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε σχετικά την εισαγγελέα, που διέταξε την υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του 57χρονου, αλλά και τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης