Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταδικάστηκε ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών

Καταδικάστηκε ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών
Στην ανάρτηση, το στέλεχος του Ρουβίκωνα, προειδοποιούσε για επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές την καλοκαιρινή περίοδο, σε όλα τα εργοτάξια της γραμμής 4 του μετρό, σε πρεσβείες και σπίτια πρεσβευτών, σε υπουργεία και σπίτια υπουργών

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στο ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που είχε συνελήφθη για ανάρτηση του στην οποία φέρεται να εκτόξευε απειλές σε βάρος της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Στην ανάρτηση, το στέλεχος του Ρουβίκωνα, προειδοποιούσε για επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές την καλοκαιρινή περίοδο, σε όλα τα εργοτάξια της γραμμής 4 του μετρό, σε πρεσβείες και σπίτια πρεσβευτών, σε υπουργεία και σπίτια υπουργών.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του άρθρου 187Α παρ. 6. Το δικαστήριο ωστόσο υιοθετώντας και τη σχετική εισαγγελική πρόταση μετέτρεψε την κατηγορία σε βάρος του κατηγορουμένου στο αδίκημα της
διέγερσης σε αξιόποινες πράξεις (άρθρο 184 ΠΚ).Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με το newsit.gr, απολογούμενος δήλωσε αθώος, αναφέροντας ότι «με τις ενέργειες του διεκδίκησε το δίκαιο και τη νομιμότητα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης