Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στη Γλυφάδα: Συνελήφθη 56χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος για το βιασμό 31χρονης – Την κάλεσε για ποτό στο μαγαζί του

Σοκ στη Γλυφάδα: Συνελήφθη 56χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος για το βιασμό 31χρονης – Την κάλεσε για ποτό στο μαγαζί του
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός του ανωτέρω καταστήματος και οδηγήθηκε χτες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών
Συνελήφθη 56χρονος για το βιασμό 31χρονης στην Γλυφάδα.
Η γυναίκα τον κατήγγειλε στο Τ.Α. Γλυφάδας και ανέφερε ότι, ο 56χρονος, προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – εστιατόριο ιδιοκτησίας του ίδιου και έπειτα την προσκάλεσε για ένα ποτό στο μαγαζί.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του ανωτέρω ιδιοκτήτη, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά.
Στις 03:00 το ξημέρωμα κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και πήγαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός του ανωτέρω καταστήματος και οδηγήθηκε χτες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική και Τοξικολογική εξέταση.
Κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία θα αποσταλούν στη Δ.Ε.Ε./Τμήμα Βιολογικού Υλικού προς εργαστηριακές εξετάσεις.
Παράλληλα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης