Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις 5 ανηλίκων σε Καλλιθέα και Αγίο Παντελεήμονα για ληστείες κατά συναυτουργία

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις 5 ανηλίκων σε Καλλιθέα και Αγίο Παντελεήμονα για ληστείες κατά συναυτουργία
Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες
Συνολικά 5 ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καλλιθέα και στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για ληστείες κατά συναυτουργία.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, στην Καλλιθέα συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες της Παρασκεύς 31/5, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν λίγο αργότερα τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επιπλέον, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 1/6 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 2 ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν.
Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης