Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τους πήραν το... περιπολικό

Χαλάνδρι: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τους πήραν το... περιπολικό
Για το συμβάν στο Χαλάνδρι ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράστης το οποίο ζήτησε ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βορειοανατολικής Αττικής και περιπολία των ΟΠΚΕ
Επίθεση με πέτρες έξω από καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι δέχθηκε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο έσπευσε στο σημείο μετά από σήμα για διατάραξη που έλαβε από το Κέντρο Επιχειρήσεων Περιπολικών του ομώνυμου Αστυνομικού Τμήματος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιπολικό έφτασε στον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαραντοπόρων, στο Χαλάνδρι, όταν άρχισε να δέχεται επίθεση με πέτρες και ξύλα από μέλη του καταυλισμού.
Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απεμπλακούν και να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Οδηγός και συνοδηγός, λαμβάνοντας μέτρα κάλυψης και αυτοπροστασίας, κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Για το συμβάν στο Χαλάνδρι ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράστης το οποίο ζήτησε ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βορειοανατολικής Αττικής και περιπολία των ΟΠΚΕ.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν στους συναδέλφους τους και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο. Στην ευρύτερη περιοχή, που είχε εγκαταλειφθεί το περιπολικό, πήγε ο επόπτης της ομάδας ΟΠΚΕ, θέτοντάς το πάλι σε λειτουργία.
Ο επόπτης, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας, ενώ έγιναν και τρεις συλλήψεις οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης