Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από μακρά νοσηλεία, καθώς ήταν μαζί στη φωτιά στο σπίτι τους
Εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα 3/6 από το Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν επί μήνες, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην Αθήνα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Ο αθλητικογράφος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης, όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία του, σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1».
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από μακρά νοσηλεία, καθώς ήταν μαζί στη φωτιά στο σπίτι τους.
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου του ζεύγους, στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Με το που έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά, στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, το οποίο εκείνη την ώρα κοιμόταν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης