Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου η δικηγόρος Μαίρη Καρλή που δίνει συμβουλές μέσω... TikTok

Στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου η δικηγόρος Μαίρη Καρλή που δίνει συμβουλές μέσω... TikTok
Παράλληλα μετά από συνεδρίαση του Δικηγορικού Συλλόγου, τέθηκε ζήτημα ότι η νεαρή δικηγόρος έχει αναρτήσει βίντεο από την αίθουσα των δικηγόρων στο δικαστικό μέγαρο, με την ίδια να διαψεύδει
Μέσα από το λογαριασμό της στο TikTok σχολιάζει θέματα επικαιρότητας και εκφράζει τη νομική της άποψη. Η νεαρή δικηγόρος Μαρία Καρλή κλήθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας να δώσει εξηγήσεις και να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο για τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok.
«Η κατηγορία που έχω είναι ότι παραβιάζω τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων, όπου συνίσταται σε παράνομη διαφήμιση και παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών. Δηλαδή εγώ που ανοίγω την κάμερα του κινητού μου, όπως κάνουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκφράζω την άποψή μου, εγώ παραβιάζω τον κώδικα; Όταν συνάδελφοι δικηγόροι, βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, αναγράφεται η ιδιότητά τους, δεν προβαίνουν σε παράβαση;».
Παράλληλα μετά από συνεδρίαση του Δικηγορικού Συλλόγου, τέθηκε ζήτημα ότι η νεαρή δικηγόρος έχει αναρτήσει βίντεο από την αίθουσα των δικηγόρων στο δικαστικό μέγαρο, με την ίδια να διαψεύδει.
«Είναι λυπηρό γιατί εγώ είμαι ένα παιδί που από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι σε ένα δικηγορικό γραφείο, το επάγγελμά μου το ασκώ και είμαι περήφανη, με ευθιξία, αξιοπρέπεια και ήθος. Από τη στιγμή που είμαι σε έναν δικηγορικό σύλλογο και αυτός ο σύλλογος κινείται άδικα εις βάρος μου, θα υποστώ αυτό που πρέπει να υποστώ. Τέλος ο εκφοβισμός απ’ όπου και αν προέρχεται».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης