Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley στη Σύμη - Μεγάλη έρευνα σε εξέλιξη

Θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley στη Σύμη - Μεγάλη έρευνα σε εξέλιξη
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία μεγάλης κλίμακας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο ελληνικό νησί.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley στη Σύμη.
Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μία μεγάλης κλίμακας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο ελληνικό νησί.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού χρησιμοποιούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να χτενίσουν την περιοχή, η οποία αποτελεί μέρος της νησιωτικής αλυσίδας των Δωδεκανήσων και βρίσκεται περίπου 25 μίλια βόρεια της Ρόδου, όπως σχολιάζουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση.
Ο Mosley, γνωστό πρόσωπο από το The One Show και το This Morning, καθώς και από πολλά ντοκιμαντέρ, φέρεται να εξαφανίστηκε αφού ξεκίνησε μια βόλτα προς το κέντρο του νησιού την Τετάρτη.
Η τοπική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση,  στην οποία αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για την «εξαφάνιση του 67χρονου Βρετανού υπηκόου στο νησί» την Τετάρτη.
Η ελληνική πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε στη συνέχεια για βοήθεια, με έξι πυροσβέστες, ένα όχημα και μια ομάδα drone να φτάνουν από τη Ρόδο περίπου στις 2 μ.μ. (την Πέμπτη, αναφέρει το Bristol Live.

«Περίεργη» εξαφάνιση

Ο δήμαρχος της Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, δήλωσε ότι οι πυροσβέστες τον ενημέρωσαν ότι θεωρούσαν «αδύνατο» ο κ. Mosley να βρίσκεται ακόμη στο νησί.
Μιλώντας στο BBC, είπε: «Είναι μια πολύ μικρή, ελεγχόμενη περιοχή, γεμάτη κόσμο. Έτσι, αν του συνέβαινε κάτι εκεί, θα τον είχαμε βρει μέχρι τώρα».
Μια άλλη γυναίκα στην περιοχή δήλωσε ότι η εξαφάνιση του Mosley ήταν «περίεργη», καθώς το μονοπάτι στο οποίο πιστεύεται ότι βρισκόταν είναι «καθαρό».
 «Είναι ένα ήσυχο μέρος ... αν δείτε το χάρτη της περιοχής είναι ένα καθαρό μονοπάτι, δεν είναι τίποτα επικίνδυνο, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν κάθε μέρα, κάθε λίγα λεπτά, αυτός είναι ο λόγος που είναι πολύ περίεργο, επειδή είναι ένα καθαρό μονοπάτι», εξήγησε.

BB1nMHtO.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης