Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Καύσωνας προ των πυλών - Ποιες θα είναι οι πιο ζεστές - Αναμένεται έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Καιρός: Καύσωνας προ των πυλών - Ποιες θα είναι οι πιο ζεστές - Αναμένεται έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα σκαρφαλώσει στους 42-43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Σχετικά Άρθρα
Κύμα υψηλών θερμοκρασιών και κατά τόπους συνθήκες καύσωνα θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες στη χώρα.
Θέμα ωρών είναι η έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), λόγω των θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν.
Θα ισχύσει από την Τρίτη 11/6, αλλά μόνο την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6 οι θερμοκρασίες θα κορυφωθούν ως προς τις μέγιστες και ελάχιστες τιμές τους, ενώ από την Παρασκευή 14/6 θα ξεκινήσει πτώση της θερμοκρασίας που θα είναι ιδιαίτερα αισθητή το Σαββατοκύριακο, με ενισχυμένους βορείους ανέμους και πιθανόν από φαινόμενα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θ. Κολυδάς.
klo.JPG

Πότε η κορύφωση των υψηλών θερμοκρασιών

Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/ΕΑΑ (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), κορύφωση αναμένεται να παρουσιάσει το κύμα υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας την τρέχουσα εβδομάδα και κατά τόπους θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα.
Θερμότερες ημέρες εκτιμάται ότι θα είναι η Τετάρτη 12/06 και η Πέμπτη 13/06, οπότε η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 42-43 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, γρήγορη και σημαντική υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται το Σάββατο 15/6.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης