Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η «Seajets» και η αγάπη για το… ράλι: Το who is who του Μάριου Ηλιόπουλου, νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Η «Seajets» και η αγάπη για το… ράλι: Το who is who του Μάριου Ηλιόπουλου, νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ αλλάζει σελίδα. Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα αποτελέσει τον νέο ιδιοκτήτη της «Ένωσης» και το BN Sports παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Είναι επίσημο! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας γνωστό πως ο σύλλογος πρόκειται να αλλάξει σελίδα. Τι επιφυλάσσει λοιπόν η επόμενη ημέρα για την «Ένωση»;

Όπως γνωστοποίησε ο, μέχρι πρότινος, ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου θα είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο μεγαλύτερος Έλληνας ακτοπλόος εφοπλιστής.

Πρόκειται για τον ιδρυτή της εταιρείας «Seajets», που παρέχει ναυτιλιακές υπηρεσίες. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της, με την δραστηριότητά της να αφορά κατά κύριο λόγο τα ταχύπλοα σκάφη, για την εξυπηρέτηση των ελληνικών νησιών.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλιόπουλος δεν είναι γνωστός αποκλειστικά από τον τομέα της ναυτιλίας, αλλά έχει επεκταθεί και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ακόμα, έχει συμμετάσχει και σε αρκετές φιλανθρωπικές κινήσεις, παρέχοντας μάλιστα σημαντική βοήθεια στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσω της «Seajets».

Στην συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα της εθνικής αυτής τραγωδίας, βραβεύτηκε για την προσφορά του, αλλά και της εταιρείας «Seajets» στους πληγέντες, σε ειδική εκδήλωση που έγινε τον Ιούλιο του 2019.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί και η αγάπη του για το ράλι! Για εκείνον άλλωστε, αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα χόμπι.

Περισσότερα στο BNsports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης