Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελλάδα 2.0 – Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις επιχειρήσεις σε μείωση τιμών, όχι λόγω ακρίβειας, αλλά λόγω… Europride

Ελλάδα 2.0 – Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις επιχειρήσεις σε μείωση τιμών, όχι λόγω ακρίβειας, αλλά λόγω… Europride
Για το πάρτι των ΛΟΑΤΚΙ προτείνουν μείωση τιμών, για τα νοικοκυριά το υπόλοιπο ιδάστημα;  
Σχετικά Άρθρα

Σε ρυθμούς Europride κινείται η Θεσσαλονίκη και ο κεντρικός δήμος ανήρτησε γιγαντοπανό στο δημαρχείο προκειμένου να γιορτάσει την έλευση του φετινού φεστιβάλ συμπερίληψης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου, με πλήθος εκδηλώσεων.
«Thessaloniki welcomes the first Europride in Greece» («Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το πρώτο Europride στην Ελλάδα») αναγράφεται στη γιγαντοαφίσα, στην οποία ο Λευκός Πύργος περιβάλλεται από τα χρώματα της διοργάνωσης.

Προκλητικό κάλεσμα από τον Εμπορικό Σύλλογο

Να προχωρήσουν σε δελεαστικές προσφορές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Europride (21/6 έως 29/6) καλεί τις επιχειρήσεις ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Εμπορικό Σύλλογο, οι διοργανωτές του Εuropride, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των διεκδικήσεων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εκτιμούν ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη περίπου 40.000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.
Απίστευτο και όμως αληθινό, στην Ελλάδα του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης