Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός στη Λειβαδιά - Μεγάλη φωτιά καίει κοντά σε σπίτια, μάχη τις πυροσβεστικής με τις φλόγες

Συναγερμός στη Λειβαδιά - Μεγάλη φωτιά καίει κοντά σε σπίτια, μάχη τις πυροσβεστικής με τις φλόγες
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο πίσω από το 2ο Λύκειο και κάτω από το Νοσοκομείο
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (12/06) στην πόλη της Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο πίσω από το 2ο Λύκειο και κάτω από το Νοσοκομείο.
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση κρίνεται ως κρίσιμη λόγω των δεξαμενών με προπάνιο που βρίσκονται κοντά στο σημείο που καίει η φωτιά.



Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

«Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα», αναφέρει η Π.Υ.


Μεγάλη μάχη με τις φλόγες


Σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας περιορίζεται η φωτιά που καίει μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα παράλληλα έχουν αναπτυχθεί χωματουργικά μηχανήματα, αλλά και βυτιοφόρα από το Δήμο Λιβαδειάς και την Περιφέρεια Στερεάς.
Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων σημειώνει πως «παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Βλασίου πίσω από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς να συντονίζονται με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάσβεσης»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης