Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Άρειου Πάγου για Κούγια - Έλεγχος για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου και ομοφοβικές προσεγγίσεις

Παρέμβαση Άρειου Πάγου για Κούγια - Έλεγχος για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου και ομοφοβικές προσεγγίσεις
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την τοποθέτηση, που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλέξης Κούγιας λέγοντας ότι ο Απόστολος Λύτρας φέρθηκε αντρίκια που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Σχετικά Άρθρα
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, για την ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.
Με την παραγγελία της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την τοποθέτηση, που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλέξης Κούγιας λέγοντας ότι ο Απόστολος Λύτρας φέρθηκε αντρίκια που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Stef1_1.JPG

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με μια ομοφοβική επίθεση εναντίον του λέγοντας: «Διάβασα», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, «ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».
Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Stef2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης