Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γυναίκα αστυνομικός στη Μύκονο έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη μέσα στο τμήμα - Την κατέγραψε κάμερα

Γυναίκα αστυνομικός στη Μύκονο έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη μέσα στο τμήμα - Την κατέγραψε κάμερα
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υ.Α. Μυκόνου.
Πρωταγωνίστρια του απίστευτου συμβάντος είναι μια Υπαρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου η οποία συνελήφθη καθώς έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από γυναίκα κρατούμενη με καταγωγή από την Συρία που βρισκόταν στο τμήμα προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την περασμένη Δευτέρα (17/6) η κρατούμενη κατήγγειλε ότι από τα προσωπικά της αντικείμενα -τα οποία παρέδωσε στις 14/6 και τα οποία δεν είχε καταγράψει ως όφειλε ο εκτελών χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας- έλλειπε η χρυσή της αλυσίδα η οποία έφερε πάνω μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Κάμερα κατέγραψε την κλοπή της αλυσίδας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από διενεργηθείσα προανάκριση και συγκεκριμένα από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι δράστιδα της υπό έρευνα κλοπής ήταν η αστυνομικός.
Ειδικότερα, η αστυνομικός το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος να αφαιρεί μέσα από χώρο της Αστυνομικής Υπηρεσίας την επίμαχη χρυσή αλυσίδα.
Η φερόμενη ως δράστιδα αστυνομικός συνελήφθη χθες (19/6 ) στην Αθήνα ενώ παρακολουθούσε σεμινάριο για την ενδοοικογενειακή βία από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Παραδέχθηκε την πράξη της και παρέδωσε το αφαιρεθέν αντικείμενο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης