Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένα EURO που ξεχωρίζουν οι στιγμές και όχι η διάρκεια, για αυτό όλα είναι ανοιχτά!

tags :
Ένα EURO που ξεχωρίζουν οι στιγμές και όχι η διάρκεια, για αυτό όλα είναι ανοιχτά!
Και κάπως έτσι μπαίνουμε λοιπόν στην τελική ευθεία. Από τώρα και μετά κάθε λάθος πληρώνεται. Ποιοι θα συνεχίσουν; Ποιοι θα πάνε σπίτι τους; Ο ένας δρόμος για τον τελικό είναι πολύ δύσβατος, ο άλλος μοιάζει πιο εύκολος, ωστόσο εκεί θα ήταν λάθος να μην διαπιστώσει κάποιος πως υπάρχουν οι δύο ομάδες του προηγούμενου τελικού. Μπορεί αυτός που θα βγει από το δύσκολο μονοπάτι να έχει δυνάμεις και για τον τελικό; Από την άλλη, αυτός που θα φτάσει πιο εύκολα σχετικά, θα είναι έτοιμος νοητικά για τον μεγάλο τελικό στο Βερολίνο; Σε όλα αυτά θα έχουμε απαντήσεις πλέον καθημερινά.
Γράφει ο Maverick

Εκεί που η μία πλευρά είχε την Γερμανία, την Ισπανία, και την Πορτογαλία, ήρθε να προστεθεί και η Γαλλία, για να γίνει πραγματικά πολύ δύσκολο αυτό το μονοπάτι για να φτάσει κάποιος στον μεγάλο τελικό. Η άλλη πλευρά έχει την Αγγλία και την Ιταλία. Μαζί τους όμως υπάρχει και η Ολλανδία, ενώ θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος, εάν δεν υπολογίζαμε σοβαρά πλέον την Αυστρία και την Ελβετία.
Είναι ένα ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορεί 20 χρόνια μετά την Ελλάδα να έχουμε έναν φιναλίστ που δεν τον υπολογίζουμε καθόλου στην αρχή; Μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η συνέχεια στο BNSports
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης