Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λιβαδειά: Τρένο έσερνε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις πόρτες, δύο συλλήψεις - Hellenic Train: Διερευνάται το περιστατικό

Λιβαδειά: Τρένο έσερνε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις πόρτες, δύο συλλήψεις - Hellenic Train: Διερευνάται το περιστατικό
Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Κουτσούμπα
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όπου οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Μάλιστα, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Κουτσούμπα, ο οποίος κατήγγειλε πως «έτρεξα με έναν συνεργάτη μου φωνάζοντας στο μηχανοδηγό να σταματήσει».
Η αμαξοστοιχία κινούνταν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη, σταμάτησε για να αποβιβαστούν οι επιβάτες και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες και ξεκίνησε εκ νέου το ταξίδι, εγκλωβίζοντας μία μητέρα με τρία παιδιά, από τα οποία το ένα είχε κατέβει στο διάζωμα, το άλλο ήταν στα χέρια της και το τρίτο ήταν μέσα στο τρένο.
Η γυναίκα σύρθηκε κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα και απεγκλωβίστηκε όταν το τρένο σταμάτησε και άνοιξαν οι πόρτες.
Είχε μόνο ελαφρά τραύματα.
Στη συνέχεια, το τρένο αναχώρησε από το σταθμό της Λιβαδειάς και όταν έφτασε στο Λιανοκλάδι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μηχανοδηγό και τον επόπτη της αμαξοστοιχίας, ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, «ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελέα της Λιβαδειάς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λιβαδειάς, αλλά και τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών για το περιστατικό». Ο ίδιος ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από το προσωπικό του τρένου ότι θα κατηγορηθεί για παρακώλυση συγκοινωνιών και ότι καθυστερεί την αναχώρηση του τρένου όταν ζήτησε να ακινητοποιηθεί το τρένο.

Hellenic Train: Η ασφάλεια των επιβατών απόλυτη προτεραιότητα - Διερευνάται το περιστατικό

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός».
«Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης