Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ακινητοποιημένος ο Προαστιακός την Πέμπτη 26/9 λόγω απεργίας

Ακινητοποιημένος ο Προαστιακός την Πέμπτη 26/9 λόγω απεργίας
«Η διοίκηση της Hellenic Train, έπειτα από αυτή την απόφαση, οφείλει-υποχρεούται να βάλει επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη»
Νόμιμη κρίθηκε από την Δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν για αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου τα σωματεία ΣΕΠ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα σωματεία «μαζί με τους νομικούς μας παραστάτες, με μεθοδικότητα, χωρίς υπερβολές και χωρίς «επαναστατική γυμναστική» λέγοντας την αλήθεια, πείσαμε την δικαιοσύνη για το δίκαιο των αιτημάτων μας, επισφραγίζοντας το συνταγματικό μας δικαίωμα να απεργήσουμε νόμιμα.
Η διοίκηση της Hellenic Train, έπειτα από αυτή την απόφαση, οφείλει-υποχρεούται να βάλει επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη και να εξασφαλίσει αφενός στους επιβάτες, ασφαλή, ποιοτική και γρήγορη μεταφορά και αφετέρου να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις προσωπικού, να εξασφαλίσει ποιοτική και ασφαλή εργασία και φυσικά να δρομολογήσει σύγχρονο νέο Τροχαίο υλικό».
Τέλος, αναφέρουν πως μετά την αυριανή νόμιμη 24ωρη απεργία θα ζητήσουν συνάντηση με τη διοίκηση και σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης της Δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης