Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανακοίνωση Κικίλια (Υπουργός ): Έρχονται 414 νέα πυροσβεστικά οχήματα

Ανακοίνωση Κικίλια (Υπουργός ): Έρχονται 414 νέα πυροσβεστικά οχήματα

Μέχρι τον Αύγουστο του 2025 θα έχουν φτάσει τα 235 οχήματα και μαζί με τις υπόλοιπες συμβάσεις

Σχετικά Άρθρα
Την σύμβαση για την προμήθεια 414 πυροσβεστικών οχημάτων, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, υπέγραψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κικίλιας, τα 160 από αυτά θα παραληφθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα πριν την αντιπυρική περίοδο του 2025, ενώ μέχρι τον Αύγουστο του 2025 θα έχουν παραληφθεί 235 οχήματα μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την προμήθεια 414 πυροσβεστικών οχημάτων μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, της διαγωνιστικής, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.
Από αυτά τα 414 οχήματα, τα 160 θα παραληφθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα πριν την αντιπυρική περίοδο που ξεκινάει τον Μάιο του 2025.
Μέχρι τον Αύγουστο του 2025 θα έχουν φτάσει τα 235 οχήματα και μαζί με τις υπόλοιπες συμβάσεις, οι οποίες έχουν υπογραφεί και θα υπογραφούν τις επόμενες μέρες, που αφορούν το ΤΑΙΠΕΔ, το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η προμήθεια μέσα από το ΑΙΓΙΣ πυροσβεστικών οχημάτων για την Πολιτική Προστασία και το Πυροσβεστικό Σώμα θα φτάσει τα 1.200 οχήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης