Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΑΠΘ - Χωρίς πιστοποιητικό ελέγχου επί 2 χρόνια το ασανσέρ που κατέρρευσε στις φοιτητικές εστίες

ΑΠΘ - Χωρίς πιστοποιητικό ελέγχου επί 2 χρόνια το ασανσέρ που κατέρρευσε στις φοιτητικές εστίες
Η TUV Austria, εγκεκριμένος οργανισμός ελέγχου ανελκυστήρων, με ανακοίνωσή του εκθέτει τις πρυτανικές αρχές και το υπουργείο Παιδείας μέσω του το Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Χωρίς πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργούσε επί 2 χρόνια το ασανσέρ που κατέρρευσε στη φοιτητική εστία και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Η TUV Austria, εγκεκριμένος οργανισμός ελέγχου ανελκυστήρων, με ανακοίνωσή του εκθέτει τις πρυτανικές αρχές και το υπουργείο Παιδείας μέσω του το Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της,  το ασανσέρ είχε υποβληθεί σε έλεγχο από έμπειρο επιθεωρητή της εταιρείας στις 03/03/2022 και στις 12/09/2023. Μετά τον έλεγχο και τις δύο φορές αποφασίστηκε να μην εκδοθεί πιστοποιητικό ελέγχου. 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «κανένας από τους εν λόγω ελέγχους δεν οδήγησε στην έκδοση ετήσιου πιστοποιητικού ελέγχου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και συνεπώς, ο ανελκυστήρας λειτουργούσε για τουλάχιστον δύο χρόνια χωρίς το εν λόγω προβλεπόμενο πιστοποιητικό ελέγχου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης