Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οργή Πορτοσάλτε: «Ένας κηφήνας, ένα ρεμάλι της κοινωνίας... η δίκη του θα γίνει του Αγίου μπιπ»!

Οργή Πορτοσάλτε: «Ένας κηφήνας, ένα ρεμάλι της κοινωνίας... η δίκη του θα γίνει του Αγίου μπιπ»!
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για έναν εμμονικό που ταλαιπώρησε τόσο αυτόν και την οικογένειά του όσο και τη γειτονιά στην οποία μένουν
Μια προσωπική του περιπέτεια κατά την οποία τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του μπήκαν στο στόχαστρο stalker αποκάλυψε ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή την καθυστέρηση των δικών.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για έναν εμμονικό που ταλαιπώρησε τόσο αυτόν και την οικογένειά του όσο και τη γειτονιά στην οποία μένουν.
«Η οικογένειά μου κι εγώ, έχουμε υποστεί από έναν τέτοιο απειλές για 2,5 χρόνια. Έξι απειλητικά τηλεφωνήματα… μας ρήμαξε τη ζωή. Ένας εμμονικός μαζί μας, που έκανε βόλτες στο Vox. Το Vox είναι εκεί… Ρουβικωνέοι κλπ», ανέφερε αρχικά.
«Εγώ τον βρήκα αυτόν. Το πώς θα το πω άλλη φορά. Πότε θα γίνει η δίκη; Του Αγίου τάδε… Για να μην το πω πιο άγρια, του Αγίου μπιπ θα γίνει η δίκη. Να θυμόμαστε τι από αυτόν, ο οποίος επί 2,5 χρόνια μας αναστάτωσε τη ζωή και ένα βράδυ έφερε όλους τους πυροτεχνουργούς της αστυνομίας, γιατί μας τηλεφώνησε ότι έχει μπει βόμβα σε αυτοκίνητο στον ήσυχο δρόμο μας;», συνέχισε.
«Αυτός δεν θα πληρώσει ποτέ τίποτα; Ένας stalker ο οποίος επί 2,5 χρόνια ζούσε εις βάρος μας. Ένας κηφήνας, ένα ρεμάλι της κοινωνίας που το φορτωνόμασταν η οικογένειά μου κι εγώ αλλά και οι γείτονές μου», πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης