Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός από Λονδίνο - Εξέδωσε προειδοποίηση για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Τσέλσι (24/10) στην Αθήνα

Συναγερμός από Λονδίνο - Εξέδωσε προειδοποίηση για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Τσέλσι (24/10) στην Αθήνα
Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε οδηγίες ασφαλείας για τους οπαδούς της Τσέλσι που επισκέπτονται την Αθήνα
"Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε, ερευνήστε τους προορισμούς σας και αποκτήστε την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση.
Η ασφάλιση θα πρέπει να καλύπτει τη μετάβαση, τις προγραμματισμένες δραστηριότητες και τα έξοδά σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης".
Με αυτήν την προειδοποίηση, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε οδηγίες ασφαλείας για τους οπαδούς της Τσέλσι που επισκέπτονται την Αθήνα ενόψει του αγώνα του Europa Conference League με τον Παναθηναϊκό, σήμερα, Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024.
Ουσιαστικά, οι Βρετανοί τουρίστες και ιδιαίτερα οι οπαδοί της Τσέλσι που ταξιδεύουν στην Αθήνα για τον αγώνα του UEFA Europa Conference League πρέπει να «σχεδιάσουν τις κινήσεις τους», αναφέρει η βρετανική προειδοποίηση.
Επίσης, συστήνει στους επισκέπτες να σχεδιάσουν την μετακίνησή τους στην πόλη για να φτάσουν στο στάδιο πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών και να φροντίσουν τα υπάρχοντά τους, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά σε πολυσύχναστες περιοχές και στα μέσα μεταφοράς.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι περισσότερα από 50.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για τον αγώνα.
Το Παναθηναϊκός - Τσέλσι αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό από εμπορική άποψη παιχνίδι στη φάση του πρωταθλήματος της Conference League.
1_872.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης