Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα – Λευκωσία για τα «μάτια» του Ελ Αραμπί – Το BN Sports έμαθε για το ιδιαίτερο δώρο, με «άρωμα» Ολυμπιακού!

Πάτρα – Λευκωσία για τα «μάτια» του Ελ Αραμπί – Το BN Sports έμαθε για το ιδιαίτερο δώρο, με «άρωμα» Ολυμπιακού!

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, παρέλαβε τις νέες του… ερυθρόλευκες επικαλαμίδες! Πώς η εν λόγω ιστορία όμως, συνδέεται με την Πάτρα;

Πριν μερικές ημέρες, ένα ζευγάρι επικαλαμίδες «ταξίδεψε» από την Πάτρα στη Λευκωσία για λογαριασμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο πρώην επιθετικός των «ερυθρολεύκων» σε συνομιλία του μέσω Instagram με εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εκτύπωσης, με έδρα την Πάτρα, ζήτησε ένα ζευγάρι στο οποίο να αποτυπώνονται στιγμές από την κατάκτηση του Conference League.

Η εν λόγω εταιρεία προμηθεύει με επικαλαμίδες και άλλους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως τον Ανδρέα Ντόη, οπότε ήταν πιο εύκολο για τον Ελ Αραμπί να την εμπιστευθεί και να δεχθεί το ξεχωριστό αυτό δώρο.

Μάλιστα, ζήτησε, πέρα από το κολλάζ με φωτογραφίες από το βράδυ του τελικού απέναντι στη Φιορεντίνα, και μία σημαία του Μαρόκο.

Μπορεί, πλέον, ο 37χρονος φορ να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι βέβαιο πως η καρδιά και - πλέον – τα… πόδια του είναι «ερυθρόλευκα»!


Νικόλας Παολίνος

Πηγή: www.bnsports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης