Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κορυφαίος crypto trader προβλέπει ότι το Ethereum θα ξεπεράσει το Bitcoin

tags :
Κορυφαίος crypto trader προβλέπει ότι το Ethereum θα ξεπεράσει το Bitcoin
Ο επενδυτής κρυπτονομισμάτων με το ψευδώνυμο «Bluntz» τόνισε πρόσφατα τις δυνατότητες του Ethereum έναντι του Bitcoin

Ένας από τους γνωστούς επενδυτές της αγοράς κρυπτονομισμάτων, προέβη πρόσφατα σε μία δήλωση, σύμφωνα με την οποία πιστεύει ότι το Ethereum (ETH) είναι έτοιμο να ξεπεράσει την απόδοση του Bitcoin (BTC). Επιπλέον, αναφέρει ότι ένα meme coin μπορεί να σημειώσει μια εξαιρετική πορεία, την ώρα που νέα meme coins κερδίζουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά.

Αγορά WienerAI

Οι δυνατότητες του Ethereum να ξεπεράσει το Bitcoin

Ο επενδυτής κρυπτονομισμάτων με το ψευδώνυμο «Bluntz», ο οποίος διαθέτει πάνω από 259.000 followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X / Twitter, τόνισε πρόσφατα τις δυνατότητες του Ethereum έναντι του Bitcoin, επικεντρώνοντας την ανάλυσή του στο διάγραμμα δύο εβδομάδων του ζεύγους Ethereum - Bitcoin (ETH/BTC).
Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι το ETH/BTC βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σπάνιας ανοδικής απόκλισης, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σημαντική υπεραπόδοση του Ethereum έναντι του Bitcoin. Μάλιστα, ο Bluntz κάνει λόγο για έναν στόχο 0.1 BTC, ο οποίος ερμηνεύεται σε μια τιμή του ETH στα 6.907 δολάρια, ήτοι σχεδόν 95% πάνω από τα τρέχοντα επίπεδα, αν και η πραγματική τιμή μπορεί να είναι λίγο μικρότερη ή μεγαλύτερη. 

Θετικός και για το Pepe coin ο Bluntz

Εκτός από το Ethereum, ο Bluntz είναι επίσης θετικός για το memecoin Pepe (PEPE), το οποίο λέει ότι είναι το μεγαλύτερο κρυπτονομίσματα στον τομέα αυτό. Ειδικότερα, αναφέρει πως το Pepe είναι το καλύτερο memecoin, αφού οι προοπτικές που παρουσιάζει έναντι των υπολοίπων είναι πολύ μεγαλύτερες. Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι καθώς το ζεύγος ETH/BTC σταθεροποιείται, το Pepe θα συνεχίσει να είναι το κορυφαίο memecoin και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες πολλών, σε θέμα απόδοσης.

Αρκετοί traders στρέφονται σε ένα νέο ανερχόμενο meme coin

Μπορεί ο Bluntz να δίνει μεγάλη έμφαση στο Pepe Coin, ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός από επενδυτές της αγοράς, στρέφουν το βλέμμα τους σε ένα νέο κρυπτονομίσματα το οποίο πέρα από τα memes, προσφέρει και χρησιμότητα. Ο λόγος για το WienerAI, ένα meme coin το οποίο εκτός από τον διασκεδαστικό του χαρακτήρα και το ποντάρισμα για παθητικές ανταμοιβές, θα προσφέρει και ένα καινοτόμο επενδυτικό εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει τους επενδυτές να προβούν σε πιο επιτυχημένες συναλλαγές crypto.

Τι είναι το WienerAI και γιατί έχει προσελκύσει τόσο ενδιαφέρον;

Όπως προαναφέραμε, το WienerAI προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό από χιούμορ και χρησιμότητα. Πέρα από meme coin με έναν αρκετά διασκεδαστικό χαρακτήρα,  παρέχει επίσης έναν βοηθό συναλλαγών βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες επενδυτικές αποφάσεις.
Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση διαφοροποιεί το WienerAI από τα περισσότερα memecoins της αγοράς κρυπτονομισμάτων, τα οποία συχνά στερούνται ουσιαστικής χρησιμότητας. Υπολογίζοντας μάλιστα και τη δυνατότητα πονταρίσματος (staking) για εξασφάλιση μιας παθητικής ροής εσόδων, το WienerAI έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μικρών και μεγάλων επενδυτών, οι οποίοι το κατατάσσουν ως ένα από τα καλύτερα νέα κρυπτονομίσματα για επένδυση αυτή τη στιγμή.

Οι αναλυτές της αγοράς είναι επίσης αισιόδοξοι για τις δυνατότητες του WienerAI, προβλέποντας σημαντική άνοδο το 2024. Η επιτυχημένη προπώληση του έργου, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τώρα, αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον της κοινότητας crypto.
Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WienerAI, ή θέλετε να επενδύσετε στην προπώλησή του επωφελούμενοι από μια χαμηλή για την ώρα τιμή, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

Αγορά WienerAI

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης