Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Επενδυτής του Shiba Inu και κρυπτοεκατομμυριούχος ανταλλάσσει 1000 ETH για νέο meme coin

Επενδυτής του Shiba Inu και κρυπτοεκατομμυριούχος ανταλλάσσει 1000 ETH για νέο meme coin
Τα meme coins είναι γνωστά για τις απότομες αυξομειώσεις των τιμών τους και την υποστήριξη που λαμβάνουν από την κοινότητα

Ένας από τους πιο γνωστούς πρώιμους επενδυτές του Shiba Inu (SHIB), ο οποίος κέρδισε εκατομμύρια από την επένδυσή του το 2021, πραγματοποίησε πρόσφατα μια εντυπωσιακή κίνηση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ο συγκεκριμένος κρυπτοεκατομμυριούχος, αντάλλαξε 1.003 ETH (περίπου 2.31 εκατομμύρια δολάρια) για 2.86 δισεκατομμύρια NEIRO tokens, παρά την αύξηση της τιμής του NEIRO κατά 17x. Μια τολμηρή θα λέγαμε κίνηση η οποία δείχνει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες αυτού του νέου meme coin και δημιουργεί προσδοκίες για μια νέα σημαντική επιτυχία.

Οι προηγούμενες κινήσεις του επενδυτή - Shiba Inu, FET και NEIRO

Ο ίδιος επενδυτής είχε προηγουμένως σημειώσει τεράστια κέρδη από το Shiba Inu, κερδίζοντας συγκεκριμένα 145 εκατομμύρια δολάρια κατά την περίοδο 2021/22. Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες επενδύσεις του δεν ήταν τόσο επιτυχημένες, καθώς δύο από τις τρεις τελευταίες του συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης αγοράς SHIB και του NEIRO/ETH, του προκάλεσαν απώλειες ύψους 13.48 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά τις δυσκολίες, ο επενδυτής αυτός φαίνεται να ακολουθεί μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική και επέλεξε να ανταλλάξει τις ζημιογόνες θέσεις του σε SHIB για 3.114 εκατομμύρια FET στις 30 Αυγούστου, αποκομίζοντας μη ρεαλιστικά κέρδη ύψους 715.000 δολαρίων (+20.7%).

Η επένδυσή του στο NEIRO αποτελεί μια προσπάθεια να αντιστρέψει την τύχη του, καθώς η τιμή του token συνεχίζει να αυξάνεται. Σε μόλις πέντε ημέρες, ο συγκεκριμένος επενδυτής έχει ήδη κέρδη 1.07 εκατομμυρίων δολαρίων (+46%) από την επένδυσή του στο NEIRO. Κάτι που κάνει σαφές ότι παρακολουθεί στενά τις αγορές και εκμεταλλεύεται τις τάσεις που επικρατούν στον χώρο των meme coins, γνωρίζοντας μάλιστα πότε να αποχωρήσει και πότε να επενδύει εκ νέου.

Η άνοδος νέων καινοτόμων meme coins

Τα meme coins είναι γνωστά για τις απότομες αυξομειώσεις των τιμών τους και την υποστήριξη που λαμβάνουν από την κοινότητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Pepe, ένα επίσης δημοφιλές meme coin, το οποίο επίσης έχει προσελκύσει την προσοχή των φαλαινών (whales). Μάλιστα, μεγάλες αγορές του Pepe από φάλαινες βοήθησαν στην άνοδο της τιμής του σε ορισμένες περιόδους, καθιστώντας το έναν ισχυρό παίκτη στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Το Pepe Unchained κερδίζει την κοινότητα κρυπτονομισμάτων

Ένα νέο meme coin που φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή των μεγάλων επενδυτών τις τελευταίες ημέρες, είναι το Pepe Unchained ($PEPU). Ένα κρυπτονόμισμα το οποίο αντλεί την έμπνευση του από το Pepe Unchained, ωστόσο κυκλοφορεί με καινοτόμα χαρακτηριστικά και στο δικό του blockchain.
Ειδικότερα, το Pepe Unchained είναι βασισμένο σε ένα Layer-2 δίκτυο στο Ethereum, προσφέροντας χαμηλά τέλη συναλλαγών και γρήγορες μεταφορές. Με την υποστήριξη από μεγάλους επενδυτές και την αυξανόμενη δημοτικότητα των meme coins, το Pepe Unchained έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια στην προπώλησή του. Κάτι που αποδεικνύει τις τεράστιες προοπτικές του για μια ανοδική πορεία μετά την καταχώρησή του στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Αγορά Pepe Unchained εδώ

Τελικά συμπεράσματα

Οι συναλλαγές του ανωτέρω επενδυτή crypto, ο οποίος είχε αγοράσει από νωρίς στο Shiba Inu και συγκεκριμένη η ανταλλαγή ενός τόσο μεγάλου ποσού από ETH σε NEIRO, αποτελεί μια σαφή ένδειξη της εμπιστοσύνης που έχει στις δυνατότητες του meme coin. Παρά το ρίσκο που υπάρχει στις επενδύσεις σε meme coins, ολοένα και περισσότεροι μεγαλοεπενδυτές αξιοποιούν τις τάσεις της αγοράς για να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη. Το Pepe Unchained είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα των τελευταίων ημερών, το οποίο μάλιστα έχει προσελκύσει μεγάλους επενδυτές με αρκετή εμπειρία στον χώρο. Κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πορεία του θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα θετική το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αγορά Pepe Unchained εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης