Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Pepe Unchained - Το νέο Layer 2 Meme Coin που συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια στην προπώληση

Pepe Unchained - Το νέο Layer 2 Meme Coin που συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια στην προπώληση
Το Pepe Unchained έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα, συνοδευόμενο από ένα κύμα ενθουσιασμού

Η προπώληση του νέου meme coin με θέμα τον Pepe, το οποίο μάλιστα λειτουργεί στο δικό του Layer 2 blockchain του Ethereum, ολοκλήρωσε έναν εντυπωσιακό ορόσημο, συγκεντρώνοντας 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για το Pepe Unchained ($PEPU), έναν νέο κρυπτονομίσματα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της κοινότητας κρυπτονομισμάτων.

Ειδικότερα, το Pepe Unchained έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα, συνοδευόμενο από ένα κύμα ενθουσιασμού. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των meme coins έσπευσαν να επωφεληθούν από τις πρωτοφανείς αποδόσεις staking, σε συνδυασμό φυσικά με τις έως και 100 φορές χαμηλότερες προμήθειες και ταχύτερες συναλλαγές, σε σύγκριση με τα ERC-20 κρυπτονομίσματα.

Με περίπου 20 ώρες να απομένουν έως την επόμενη άνοδο της τιμής του, καλό θα ήταν να βιαστείτε ώστε να προλάβετε το $PEPU σε χαμηλότερη τιμή. Κάτι που φυσικά ερμηνεύεται σε περισσότερα κέρδη μετά την επίσημη κυκλοφορία του έργου στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Συμμετοχή στην προπώληση του $PEPU

Οι ανακοινώσεις του Pepe Unchained στα social media

Η ομάδα του Pepe unchained, δημοσίευσε επίσημα τον οδικό χάρτη του έργου, μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο X (πρώην Twitter). Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η ομάδα υπόσχεται ένα προσαρμοσμένο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων (DEX), το οποίο χάρη στο Layer 2 δίκτυο θα προσφέρει φθηνές ανταλλαγές μεταξύ $PEPU και άλλων υποστηριζόμενων tokens. Επιπλέον, το έργο θα χρηματοδοτεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα με τους καλύτερους προγραμματιστές του χώρου.

Πέρα από την αρχική προσφορά του κρυπτονομίσματος (ICO), η πιθανή καταχώριση του token στα ανταλλακτήρια θα μπορούσε να εκτοξεύσει την αξία του. Για όσους ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις σε meme coins, ίσως να μην υπάρξει καλύτερη στιγμή να επενδύσουν στο Pepe, αφού με 100$ μπορούν να αποκτήσουν πάνω από 10.000 $PEPU tokens.

Η δύναμη των meme coins στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Το αρχικό Pepe ($PEPE) είναι το τρίτο μεγαλύτερο meme coin στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με κεφαλαιοποίηση 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο διάσημος χαρακτήρας του Pepe δημιουργήθηκε τέσσερα χρόνια πριν το Bitcoin φέρει την επανάσταση στα κρυπτονομίσματα το 2009. Αρχικά εμφανίστηκε στο διαδικτυακό κόμικ "Boy’s Club" του Max Furie, και έγινε γνωστός με την ατάκα του “feels good, man”.

Από τότε, ο Pepe έγινε πρωταγωνιστής αμέτρητων memes και εμφανίστηκε ακόμη και στις διαμαρτυρίες στο Χονγκ Κονγκ το 2019–2020. Παρά την επιτυχία του $PEPE, άλλα tokens που εμπνεύστηκαν από το κόμικ του Furie δεν σημείωσαν την ίδια επιτυχία.

Ωστόσο, η δύναμη αυτών των viral coins είναι τεράστια. Η πρόσφατη κυκλοφορία του Brett coin ($BRETT) έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το $PEPECOIN έχει κεφαλαιοποίηση περίπου μισό δισεκατομμύριο.

Αυτά τα meme coins έχουν τη δυνατότητα να σημειώσουν μια τεράστια άνοδο στην τιμή τους. Αν είχατε αγοράσει κρυπτονομίσματα $PEPE πριν από ένα χρόνο, θα είχατε κέρδος 1.124%. Οι κάτοχοι του $BRETT που επένδυσαν τον Φεβρουάριο έχουν κερδίσει σχεδόν 9.000%, ενώ οι επενδυτές του $PEPECOIN έχουν δει την επένδυσή τους να αυξάνεται κατά 24.389% μέσα σε έναν χρόνο, σύμφωνα με στοιχεία του CoinGecko.

Τι κάνει το $PEPU να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα meme coins

Σε αντίθεση με τα άλλα coins με έμπνευση τον Pepe, το $PEPU είναι σχεδιασμένο για να σημειώσει μια εξαιρετική πορεία μακροπρόθεσμα. Ειδικότερα, το Pepe Unchained είναι το πρώτο Pepe token που λειτουργεί στο δικό του Layer 2 blockchain στο Ethereum. Παρόλο που το Ethereum είναι το πιο σημαντικό blockchain για τις εφαρμογές decentralized finance (DeFi), η περιορισμένη δυνατότητά του να επεξεργάζεται μόνο 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, οδηγεί σε υψηλά τέλη συναλλαγών και μεγάλη συμφόρηση.

Τα Layer 2 πρωτόκολλα έχουν δημιουργηθεί για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας ταχύτερες και φθηνότερες συναλλαγές. Το $PEPU αξιοποιεί την τεχνολογία αυτή, προσφέροντας συναλλαγές 100 φορές πιο γρήγορες και φθηνές σε σχέση με το Ethereum. Χάρη στην κλιμάκωσή του, το staking του $PEPU παρέχει μεγαλύτερες αποδόσεις από τα meme coins του Layer 1, με ένα κυμαινόμενο επιτόκιο που φτάνει το 139% ετησίως (APY).

Tokenomics και Οικονομικά Στοιχεία

Από τη συνολική προσφορά των 8 δισεκατομμυρίων $PEPU, τα 3,2 δισεκατομμύρια (40%) διατίθενται για την προπώληση, ενώ τα 2,4 δισεκατομμύρια $PEPU (30%) προορίζεται για το staking. Το 10% θα διατεθεί για marketing, από 7,5% θα διανεμηθεί μεταξύ ρευστότητας και ανάπτυξης του έργου, ενώ το 5% θα προστεθεί στο Layer 2 ταμείο του Pepe Unchained.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τους επίσημους λογαριασμούς του έργου στο X και το Telegram. Εάν θέλετε να προλάβετε την προπώληση στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, να συνδέσετε το πορτοφόλι σας και να αγοράσετε όσα $PEPU tokens επιθυμείτε.

Συμμετοχή στην προπώληση του $PEPU


Δήλωση αποποίησης ευθυνών


Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης. Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης