Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Pepe Unchained - Το νέο Meme Coin σπάει ρεκόρ με 18 εκατομμύρια στην προπώληση

Pepe Unchained - Το νέο Meme Coin σπάει ρεκόρ με 18 εκατομμύρια στην προπώληση
Οι προοπτικές για την μετέπειτα πορεία του Pepe Unchained είναι τεράστιες

Το Pepe Unchained ($PEPU) αποτελεί ένα νέο meme coin το οποίο εμπνευσμένο από τον δημοφιλή Pepe και εντυπωσιάζει με την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Συγκεκριμένα, το έργο κατάφερε χθες να ξεπεράσει το ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων στην προπώλησή του, κλέβοντας όλα τα βλέμματα της κοινότητας crypto. Μάλιστα, το Pepe Unchained είδε τα κεφάλαιά του να αυξάνονται κατά ένα εκατομμύριο, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.
Με ολοένα και περισσότερους επενδυτές να στρέφονται στην προπώλησή του προκειμένου να μην χάσουν την ευκαιρία (FOMO), οι προοπτικές για την μετέπειτα πορεία του $PEPU είναι τεράστιες.

Αγοράστε και εσείς $PEPU στην προπώληση

Η ανάπτυξη του Layer 2 δικτύου Pepe Unchained

Οι πρόσφατες ενημερώσεις γύρω από το Pepe Unchained, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος χορηγιών για προγραμματιστές, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς επίσης και ενός teaser για το επερχόμενο Layer 2 δίκτυο, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλό ενδιαφέρον των επενδυτών. Η ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας Layer 2 θα μπορούσε να φέρει νέες δυνατότητες, κάτι που πιθανόν να αποτελεί και τον βασικό λόγο που το presale κοντεύει να ξεπουλήσει.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της προπώλησης, οι επενδυτές μπορούν ακόμα να αγοράσουν $PEPU στην τρέχουσα τιμή των 0,00994$. Ωστόσο, αυτή η τιμή αναμένεται να αυξηθεί στα 0,00995$ σε λιγότερο από μία ημέρα. Κάτι που ίσως αξίζει να προλάβετε εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη από την επένδυσή σας.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται στα νεότερα meme coin

Τα meme coins συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με την αξία τους να αγγίζει τα 49,33 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δεδομένα του CoinMarketCap. Παρά τις μικρές πτώσεις στον κλάδο, ορισμένα tokens έχουν σημειώσει εντυπωσιακά κέρδη.
Χθες, το $NEIRO κατάφερε να σημειώσει άνοδο περίπου 15% ενώ και άλλα νέα meme coins, όπως το $GIGA, είδα μεγάλες αυξήσεις στις τιμές του. 

Επιπλέον, οι προπωλήσεις νέων κρυπτονομισμάτων meme, όπως το Pepe Unchained ($PEPU) και το Flockerz ($FLOCK), συνεχίζουν να προσελκύουν περισσότερους επενδυτές.
Παρά το γεγονός ότι το Bitcoin ($BTC) πάλεψε να ξεπεράσει τα 64.000 δολάρια, ο όγκος συναλλαγών των meme coins αυξήθηκε κατά 27,25%, φτάνοντας τα 7,41 δισεκατομμύρια δολάρια. Κάτι που δείχνει η δυναμική των συγκεκριμένων κρυπτονομισμάτων είναι έτοιμη να ξεπεράσει το BTC, ξεκινώντας το επόμενο supercycle των meme coins.

Οι τεράστιες προοπτικές του Pepe Unchained

Με την τεράστια εισροή επενδύσεων άνω των 18 εκατομμυρίων δολαρίων, το presale του Pepe Unchained δείχνει πως πολλοί βλέπουν το συγκεκριμένο meme coin ως το επόμενο 100x κρυπτονόμισμα της αγοράς. Ο ρυθμός πώλησης των $PEPU token σε συνδυασμό με την αναμονή για την ανάπτυξη του Layer 2 οικοσυστήματος που θα δώσει ζωή σε νέα meme coins με θέμα τον Pepe, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων επενδυτών.
Ο Austin Hilton για παράδειγμα, μοιράστηκε με τους 275.000 συνδρομητές του στο YouTube ότι συγκεντρώνει περισσότερα κρυπτονομίσματα Pepe Unchained, διπλασιάζοντας την αρχική του επένδυση αξίας 10.000 δολαρίων.
Άλλωστε, η προπώληση του $PEPU παρέχει στους επενδυτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν νωρίς το token, με την προσδοκία ότι η ρευστότητά του θα είναι μεγάλη όταν εισαχθεί στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Έτσι, η τρέχουσα φάση είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει κάποιος $PEPU πριν φτάσει στα ανταλλακτήρια, όπου η τιμή του αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα Pepe Unchained ($PEPU)

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο presale του Pepe Unchained, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, να συνδέσετε το πορτοφόλι σας και να ανταλλάξετε μερικά από τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματά σας (ETH ή USDT) για $PEPU.
Επιπλέον, για όσους δεν διαθέτουν κρυπτονομίσματα ή προτιμούν τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, δίνεται η δυνατότητα αγοράς και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Ωστόσο και στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για την διεκδίκηση των token σας.
Το έξυπνο συμβόλαιο του Pepe Unchained έχει ελεγχθεί από τις εταιρίες Coinsult και SolidProof, επιβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας στον κώδικα του.

Συμμετοχή στην προπώληση του $PEPU

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης