Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το νέο κρυπτονόμισμα FreeDum Fighters κερδίζει 100.000$ σε 1 ώρα από φάλαινες του $TRUMP και $MAGA

Το νέο κρυπτονόμισμα FreeDum Fighters κερδίζει 100.000$ σε 1 ώρα από φάλαινες του $TRUMP και $MAGA
Η προπώληση του νέου αυτού meme κρυπτονομίσματος ξεκίνησε με τους πρώτους επενδυτές ήδη να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Ένα νέο κρυπτονόμισμα στην κατηγορία PolitiFi έκανε την εμφάνισή του και μάλιστα κατάφερε να προσελκύσει μέσα σε μία ώρα, επενδύσεις ύψους πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια, κυρίως από φάλαινες των κρυπτονομισμάτων $TRUMP και $MAGA.

Ο λόγος για το FreeDum Fighters ($DUM) το οποίο αξιοποιεί τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ για να προσφέρει μια χιουμοριστική προσέγγιση στο πατριωτικό πνεύμα.

Αγορά $DUM εδώ

Τι είναι το FreeDum Fighters ($DUM);

Καθώς οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και η κρυπτογραφική κοινότητα στρέφεται σε προβλέψεις μέσω πλατφορμών όπως το Polymarket, το FreeDum Fighters επιλέγει να λανσάρει μια χιουμοριστική έκδοση των εκλογών, προσφέροντας στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων ένα εντελώς διαφορετικό crypto coin.

Το έργο καλεί τους λάτρεις της πολιτικής να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μηχανοποιημένες εκδοχές των κύριων υποψηφίων για την προεδρία, τον "Magatron" και τον "Kamacop 9000." Οι χρήστες από όλα τα πολιτικά στρατόπεδα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη σατιρική εκδοχή των εκλογών, παίρνοντας μέρος σε debates, ψηφοφορίες και κερδίζοντας ανταμοιβές μέσω του token του έργου, το $DUM.

Η προπώληση του νέου αυτού meme κρυπτονομίσματος ξεκίνησε με τους πρώτους επενδυτές ήδη να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Με τιμή μόλις 0.00005$ ανά token, είναι η καλύτερη ευκαιρία για έναν επενδυτή να αγοράσει το κρυπτονόμισμα και να επωφεληθεί από την άνοδο της τιμής στο επόμενο στάδιο και συγκεκριμένα στα 0.000075$.

Η PolitiFi σκηνή κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς οι εκλογές πλησιάζουν

Ο χώρος των PolitiFi κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε άνοδο, με αύξηση 6,26% τις τελευταίες 24 ώρες και κεφαλαιοποίηση αγοράς που φτάνει τα 772 εκατομμύρια δολάρια. Στην πλατφόρμα Polymarket, οι χρήστες στοιχηματίζουν 622 εκατομμύρια δολάρια σε μια πιθανή νίκη του Τραμπ, ενώ η αντιπρόεδρος Χάρις λαμβάνει στοιχήματα ύψους 414 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η αγορά ποντάρει σε μια νίκη του Τραμπ, γεγονός που έχει επηρεάσει θετικά τις τιμές των PolitiFi κρυπτονομισμάτων που σχετίζονται με τον Τραμπ. Για παράδειγμα, το $TRUMP αυξήθηκε κατά 6,72%, ενώ το $MAGA σημείωσε άνοδο 2,82%.

Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με την Κάμαλα Χάρις έχουν επίσης σημειώσει αύξηση. Συγκεκριμένα, το $HARRIS αυξήθηκε κατά 7,11%, ενώ το $KAMA σημείωσε άνοδο 14,28%. Αυτό δείχνει ότι, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει, οι επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα είναι πολύ πιθανόν να επιφέρουν θετικές αποδόσεις.

Γιατί το FreeDum Fighters προσελκύει το ενδιαφέρον;

Το FreeDum Fighters παρουσιάζει τους Magatron και Kamacop 9000, δύο φιγούρες που ετοιμάζονται να «συγκρουστούν» στις προεδρικές εκλογές. Οι επενδυτές μπορούν να ψηφίζουν τον επόμενο πρόεδρο με τους νικητές να επωφελούνται από airdrop "κυβερνητικών κεφαλαίων", μετατρέποντας την πολιτική συμμετοχή τους σε κέρδη.

Επιπλέον, το έργο προσφέρει μηχανισμούς ψηφοφορίας μέσω staking, επιτρέποντας στους επενδυτές να υποστηρίζουν τον υποψήφιό τους και να συλλέγουν ανταμοιβές με σημαντικές αποδόσεις. Αυτή τη στιγμή, ο Magatron προσφέρει 861,51% ετήσια απόδοση, ενώ ο Kamacop 9000 εντυπωσιάζει με 28.755% ετήσια απόδοση.

 

Το $DUM είναι το κύριο νόμισμα για συμμετοχή στο οικοσύστημα του FreeDum Fighters, τροφοδοτώντας τις ανταμοιβές και τις ψηφοφορίες. Όταν οι χρήστες συμμετέχουν στην προπώληση, καλούνται να ψηφίσουν τον υποψήφιό τους μέσω staking. Εάν ο επιλεγμένος υποψήφιος κερδίσει ένα debate ή άλλες ευνοϊκές εξελίξεις προκύψουν, οι χρήστες θα λάβουν ανταμοιβές airdrop που θα προστεθούν στο staked κεφάλαιά τους.

Tokenomics και προπώληση

Το συνολικό απόθεμα του $DUM ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια tokens, με το 40%, ήτοι 108 δισεκατομμύρια tokens, να διατίθεται στην προπώληση. Επίσης, το 20%, που ισοδυναμεί με 54 δισεκατομμύρια $DUM, θα χρησιμοποιηθεί για παροχή ρευστότητας σε αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια, ενώ άλλο ένα 20% θα διατεθεί για το staking.

Ένα επιπλέον 10% αφορά ανταμοιβές από τα debates, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από αυτό το ποσό.Το υπόλοιπο 10% θα καλύψει πρωτοβουλίες όπως στρατηγικές marketing που συνδέονται με πολιτικά γεγονότα, ενισχύοντας την προβολή του έργου.

Η προπώληση αν και ξεκίνησε σήμερα, φαίνεται να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον με περισσότερες από 100 χιλιάδες δολάρια να έχουν συγκεντρωθεί. Μάλιστα, αναλύοντας τις συναλλαγές στο blockchain, φαίνεται ότι κάποιοι από τους επενδυτές είναι φάλαινες στα κρυπτονομίσματα $MAGA και $TRUMP, δείχνοντας τις υψηλές προοπτικές του νέου αυτού κρυπτονομίσματος.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στο διασκεδαστικό αυτό έργο από νωρίς, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, να συνδέσετε το πορτοφόλι σας και να επενδύσετε το ποσό που σας ενδιαφέρει.

Αγορά $DUM εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης