Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

MAGA και TREMP ανέβηκαν 100x - Θα είναι το $DUM το επόμενο;

MAGA και TREMP ανέβηκαν 100x - Θα είναι το $DUM το επόμενο;
Το FreeDum Fighters αποτελεί μια χιουμοριστική εκδοχή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, προσφέροντας στους επενδυτές του τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο project

Με μόλις 11 μέρες να απομένουν μέχρι τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το νέο PolitiFi κρυπτονόμισμα της αγοράς, το FreeDum Fighters ($DUM), αποτελεί ένα από τα έργα που όχι μόνο έχει ξεχωρίσει στην αγορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και το επόμενο meme coin που θα φτάσει στο 100x.
Το FreeDum Fighters κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 270.000$ στην προπώλησή του μέσα σε λίγες ώρες, με τη ζήτησή του διαρκώς να αυξάνεται ακόμη και μετά την άνοδο της τιμής του από τα 0.00005 δολάρια στα 0.000055$. Άλλωστε, με την αναμονή για τις προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου να αυξάνεται, το ενδιαφέρον για ένα από τα πιο καινοτόμα PolitiFi κρυπτονομίσματα συνεχώς ανεβαίνει.

Αγοράστε $DUM στην προπώληση

Τι είναι το FreeDum Fighters και πώς μπορεί να γίνει το επόμενο 100x Meme Coin;

Το FreeDum Fighters αποτελεί μια χιουμοριστική εκδοχή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, προσφέροντας στους επενδυτές του τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο project. Χρησιμοποιώντας δύο ρομποτικές meme εκδοχές των υποψηφίων για την προεδρία, το έργο θέλει να προσφέρει μια διασκεδαστική εκλογική εμπειρία με πολλές ανταμοιβές για τους συμμετέχοντες.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στην προπώληση του έργου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα υποστηρίξουν το Magatron ή την Kamacop 9000 και να συμμετάσχουν σε debates που θα πραγματοποιηθούν στα κοινωνικά δίκτυα του FreeDum Fighters.

Πώς να επενδύσετε στο $DUM token στην προπώληση

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στην προπώληση του $DUM μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του έργου. Εκεί, έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το πορτοφόλι τους και να χρησιμοποιήσουν όποιο δίκτυο τους εξυπηρετεί καλύτερα, μεταξύ των Ethereum, Binance Smart Chain, Base, και Solana προκειμένου να αγοράσουν $DUM με ETH, BNB, BASE, SOL, USDT, ή USDC.
Το smart contract του έργου έχει περάσει από ελέγχους ασφαλείας από Coinsult και SolidProof, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στους επενδυτές.

Τα οφέλη του $DUM

Η ιδέα πίσω από το FreeDum Fighters είναι να δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους του token του να συμμετέχουν σε πολιτικές διαδικασίες με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Μέσα από το staking, οι επενδυτές μπορούν να υποστηρίξουν τον υποψήφιο της επιλογής τους και να κερδίζουν ανταμοιβές. Ειδικότερα, το staking του $DUM token προσφέρει APY 1.548% για την υποστήριξη της Kamacop 9000 και 389% για τον Magatron.
Το έργο διεξάγει debates στα οποία οι κάτοχοι του $DUM μπορούν να λάβουν μέρος, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά τους. Οι νικητές των debates κερδίζουν ανταμοιβές μέσω airdrops που προστίθενται στο υπόλοιπο των token τους.

Η PolitiFi σκηνή των κρυπτονομισμάτων

Τα προηγούμενα κορυφαία meme coins της πολιτικής σκηνής, όπως το $MAGA ($TRUMP) και το $TREMP, έχουν σημειώσει εντυπωσιακές αποδόσεις από τη μέρα κυκλοφορίας τους. Ειδικότερα, αξιοποιώντας τη θεματολογία των εκλογών στις ΗΠΑ, το $MAGA στο Ethereum απέδωσε στους πρώτους επενδυτές του κέρδη πάνω από 280x, ενώ το $TREMP στο Solana, προσέφερε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη, φτάνοντας το 554x για όσους αγόρασαν από νωρίς. Επιπλέον, το Kamala Harris ($KAMA) και το Joe Biden ($BODEN) σημείωσαν επίσης πολύ ενδιαφέρουσες πορείες στην αγορά, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις στους κατόχους τους.

Η εντυπωσιακή πορεία των κρυπτονομισμάτων αυτών, ενισχύει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες ότι το $DUM θα μπορούσε να είναι το επόμενο PolitiFi meme coin που θα προσφέρει αντίστοιχες ή ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις. Άλλωστε, η πολιτική σάτιρα του FreeDum Fighters έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, κάνοντας το έργο να ξεχωρίσει ανάμεσα στα καλύτερα altcoins για το 2024.

Το μέλλον του FreeDum Fighters

Τα PolitiFi κρυπτονομίσματα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μια συνολική κεφαλαιοποίηση της τάξεως των 724 εκατομμυρίων δολαρίων. Το $DUM όμως δεν εστιάζει μόνο στην παρούσα εκλογική κούρσα αλλά προσδοκά να προσαρμοστεί και να ακολουθήσει τις εξελίξεις της εκλογικής σκηνής στο μέλλον, προσφέροντας πάντα νέες ευκαιρίες για κέρδη και συμμετοχή.

Εάν λοιπόν θέλετε να προλάβετε το επόμενο PolitiFi κρυπτονόμισμα πριν προσφέρει κέρδη πάνω από 100x, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της προπώλησης και να αγοράσετε μερικά $DUM tokens στην τιμή των 0.000055 δολαρίων. Μάλιστα, η τιμή αυτή θα ανέβει σε τρεις μέρες, κάτι που οδηγεί όλο και περισσότερους επενδυτές στο να προλάβουν την παρούσα τιμή του $DUM.

Αγοράστε $DUM στην προπώληση

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης