Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Αναξιόπιστη ανάλυση από Παντελάκη Χρηματιστηριακή… για σκουπιδοτενεκέ - Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί;

Αναξιόπιστη ανάλυση από Παντελάκη Χρηματιστηριακή… για σκουπιδοτενεκέ - Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί;
Η θέση μας μακριά από τις αναλύσεις της Παντελάκης Χρηματιστηριακή και μακριά από την Optima bank
Είναι γνωστό ότι η Παντελάκης Χρηματιστηριακή ήταν ο μεσάζοντας της Fiera Capital που έχει αποκτήσει μετοχές στην Optima bank.
Είναι επίσης γνωστό ότι η Optima Bank είναι μια εισηγμένη τράπεζα πανάκριβη, την οποία δεν αγγίζει κανείς επενδυτής.
Μια μετοχή στην οποία δεν έχει τοποθετηθεί κανείς νέος επενδυτής αλλά μια ομάδα μετόχων άπαξ και είναι ελεγχόμενη μετοχικά από συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια.
Έτσι λοιπόν ενώ μειώνουν τις τιμές στις ελληνικές τράπεζες π.χ. η Goldman Sachs η Παντελάκης Χρηματιστηριακή με μια αστεία ανάλυση που γελάει όλη η χρηματιστηριακή αγορά αύξησε την τιμή στόχο στα 18 ευρώ στην Optima bank.
18 ευρώ σημαίνει 1,33 δισεκ. χρηματιστηριακή αξία που σημαίνει P/BV 2,42 δηλαδή μακράν η ακριβότερη φούσκα στην ιστορία, αερόστατο.
Είναι προφανές ότι κάποιος επενδυτής θέλει να φύγει - αλλά δεν θα μπορεί να πουλήσει - και παίζονται απαράδεκτα παιχνίδια…
Η θέση μας μακριά από τις αναλύσεις της Παντελάκης Χρηματιστηριακή και μακριά από την Optima bank.
Για να δώσουμε μια τάξη μεγέθους η Κύπρου με 2,4 δισεκ. κεφάλαια και Χρηματιστηριακή αξία 1,92 μας δίνει αποτίμηση P/BV 0,88…
Τα κέρδη της Κύπρου είναι 550 εκατ ευρώ δηλαδή 3,6 φορές περισσότερα από της Optima bank και η Κύπρου έχει αξία 1,92 δισεκ. και η Optima bank με 550 εκατ κεφάλαια θα έχει χρηματιστηριακή αξία με βάση την ανάλυση της Παντελάκης Χρηματιστηριακή 1,33 δισεκ. ευρώ.
Λυπούμαστε εμείς αυτή την ανάλυση την ρίχνουμε στον σκουπιδοτενεκέ…
Ντροπή σας.
H Optima Bank με τα παιχνίδια που παίζονται εγκλωβίζει ακόμη περισσότερο τους μετόχους που θα έχουν στα χέρια τους απλό αέρα κοπανιστό.
Οι βασικοί μέτοχοι δεν μπορούν να πωλήσουν και οι βασικοί μέτοχοι δεν μπορούν να ανταλλάξουν μετοχές… κανείς δεν πλησιάζει... έχουν στα χέρια τους αέρα...
Ο Βαρδινογιάννης έχει αέρα κοπανιστό στα χέρια του...
Προσέξτε επενδυτές στήνεται μια άθλια παγίδα από μια μετοχή φούσκα.
Ρωτήσαμε τραπεζίτη… τι εκτιμάς για όλα αυτά; - Απάντηση: Έλα μωρέ δεν καταλαβαίνεις;
Ρε παιδιά εκεί στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή πραγματικά σας έχουν πάρει χαμπάρι και δεν σας βλέπουμε να κερδίζεται και καμία νέα δουλειά με τέτοιες ανοησίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης