Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Κασσελάκη στην Ηλιούπολη: «Το άλλοθι του 41% τελειώνει στις 9 Ιουνίου – Θα μείνει έκθαμβη η Ελλάδα με το αποτέλεσμα»

Περιοδεία Κασσελάκη στην Ηλιούπολη: «Το άλλοθι του 41% τελειώνει στις 9 Ιουνίου – Θα μείνει έκθαμβη η Ελλάδα με το αποτέλεσμα»

Η αναφορά του στα Τέμπη

Σχετικά Άρθρα

«Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη από το αποτέλεσμα» το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη.
Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει γενικότερη ανασφάλεια στην κοινωνία: «Στην περιοδεία μου συνάντησα καταστηματάρχες, που όταν τους ρωτάς που είμαστε σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι, κάποιοι απαντάνε ότι ‘το παλεύουμε’ και κάποιοι ‘δεν αντέχουμε άλλο». Αναφέρθηκε στους χαμηλούς μισθούς λέγοντας παράλληλα, ότι οι εισηγμένες επιχειρήσεις σημείωσαν ρεκόρ κερδών. «Σας το λέω σαν επιχειρηματίας, αυτό δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Και αυτό που δεν λειτουργεί είναι η δομή της οικονομίας».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλαζονεία και ζήτησε από τον κόσμο «στις εκλογές του Ιουνίου να στείλει μήνυμα ότι θα υπάρχει δυνατή αντιπολίτευση, ώστε να τελειώνει το άλλοθι του 41%».
Συνεχίζοντας ρώτησε: «Αυτό δείχνει την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής. Τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή σήμερα όταν σκοτώνονται 57 παιδιά και το έγκλημα συγκαλύπτεται. Τι σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή όταν μία γυναίκα σκοτώνεται στη μέση του δρόμου ή έξω από το αστυνομικό τμήμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης