Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Από χρήση βεγγαλικών η πυρκαγιά στο Άλσος Βείκου - Προσήχθησαν τρεις ανήλικοι

Κικίλιας: Από χρήση βεγγαλικών η πυρκαγιά στο Άλσος Βείκου - Προσήχθησαν τρεις ανήλικοι
"Είναι σοκαριστικό ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από χρήση βεγγαλικών και προσήχθησαν τρεις ανήλικοι", σύμφωνα με τον Β. Κικίλια
Σχετικά Άρθρα
Από βεγγαλικά προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Άλσος Βεΐκου και προσήχθησαν τρεις ανήλικοι, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας σε ανάρτησή του στο "X" εφιστά την προσοχή των γονιών και επαναλαμβάνει ότι οι εμπρηστές είτε από αμέλεια, είτε από πρόθεση, με το νέο νόμο τιμωρούνται με βαριές ποινές.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας αναφέρει τα εξής:
«Χθες, αργά το απόγευμα, στο Άλσος Βεΐκου εκδηλώθηκε μια πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά και χρειάστηκε η επέμβαση όχι μόνο επίγειων αλλά και εναέριων μέσων της πυροσβεστικής, που επιχείρησαν με το τελευταίο φως της ημέρας, για να κατασβεστεί πριν επεκταθεί.
Είναι σοκαριστικό ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από χρήση βεγγαλικών και προσήχθησαν τρεις ανήλικοι. Εφιστώ την προσοχή των γονιών και για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνω: οι εμπρηστές, είτε από αμέλεια, είτε από πρόθεση, με το νέο νόμο τιμωρούνται με βαριές ποινές».
kikilia_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης