Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν έχουμε εμμονή με κανέναν - Ο ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποιεί ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανθρώπους

Μαρινάκης: Δεν έχουμε εμμονή με κανέναν - Ο ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποιεί ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανθρώπους
"Είναι σημαντικό να συζητάμε πόσο κάνει το λάδι, η φέτα, αρκεί να μην παραποιούμε τις δηλώσεις των πολιτικών αντιπάλων, να μην κάνουμε έμμεση ή άμεση μονταζιέρα", ανέφερε ο Π. Μαρινάκης
Σχετικά Άρθρα
«Εμείς δεν έχουμε εμμονή με κανέναν, το αντίθετο. Έχουμε μια επιμονή στην ιστορική αλήθεια, για κάποιους μπορεί να είναι αντίθετη η ερμηνεία της ιστορίας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη ότι η ΝΔ έχει εμμονή με τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εξήγησε πως «αυτά έχουν κριθεί, αποτυπώνονται από τους αριθμούς, δεν ακυρώνουμε τα θετικά άλλων κομμάτων, αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η λογική μαξιμαλισμού, πλειοδοσίας, ξεκίνησε τη συγκεκριμένη δεκαετία, λογική που υπέπεσαν και άλλοι χώροι και παρατάξεις στη συνέχεια. Μια λογική που ήταν προφανώς ευχάριστη και με πρόσκαιρα οφέλη για τους πολίτες ,αλλά πλήγωσε τη γενιά μας ανεπανόρθωτα. Είναι καλό να βάζουμε την εικόνα σε όλη της τη διάσταση για να γνωρίζει και ο κόσμος τι συνέβη τα τελευταία χρόνια μεν, αλλά και όλα τα χρόνια από την μεταπολίτευση».

Για ακρίβεια

Μιλώντας για την ακρίβεια, υποστήριξε ότι «η αντιπολίτευση ακολουθεί δύο επί μέρους στρατηγικές», εξηγώντας πως «η μια είναι να τάζει στους πάντες τα πάντα, ακοστολόγητα προγράμματα, λεφτά από λεφτόδεντρα, λες και παίζει monopoly με λεφτά τα οποία δεν υπάρχουν. Και η δεύτερη τακτική είναι fake news, ψέματα, αλλοίωση της πραγματικότητας».
«Είναι σημαντικό να συζητάμε πόσο κάνει το λάδι, η φέτα, αρκεί να μην παραποιούμε τις δηλώσεις των πολιτικών αντιπάλων, να μην κάνουμε έμμεση ή άμεση μονταζιέρα» πρόσθεσε.
Ξεκαθάρισε πως «εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί να αιωρείται ένα ψέμα, να μην απαντάται οποιαδήποτε αιτίαση μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις στους πολίτες» και επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός στη Βουλή παρέθεσε ένα επίσημο έγγραφο του ΙΕΛΚΑ το οποίο έκανε σύγκριση τιμών πάνω σε μια συσκευασία 500 γραμμαρίων.
«Ο πρωθυπουργός συνέκρινε ίδιο προϊόν, ίδια ποσότητα. Ούτε είπε στη Βουλή ότι η φέτα το κιλό έχει 6,28» επισήμανε.

Ευρωεκλογές

Στις ευρωεκλογές η κυβέρνηση θέλει «να πορευθούμε με βάση το τι θέλουμε να κάνουμε για την Ευρώπη, τη θέση της χώρας στην Ευρώπη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε την παραμικρή σπιθαμή στην αντιπολίτευση να εξαπατά τους πολίτες», πρόσθεσε.

Για Τέμπη και ΔΟΥ Χαλκίδας

«Κάθε έρευνα κάθε πραγματογνωμοσύνη που εμπλουτίζει τη δικογραφία με υλικό είναι σημαντική για να πέσει φως στην υπόθεση» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα Τέμπη.
«Δεν μπορώ να σχολιάσω μια πληροφορία, ένα δημοσίευμα, θα πω όμως ότι κάθε τι που συμβαίνει είναι προς το καλό της υπόθεσης. Να μην μένουν αναπάντητα ερωτήματα, να γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων, οι διάδικοι της υπόθεσης την πραγματικότητα», συμπλήρωσε.
«Επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης, λόγω της βούλησης της κυβέρνησης, οι εποχές ασυλίας και ανομίας έχουν περάσει στο παρελθόν», ανέφερε , απαντώντας σε ερώτηση για υπόθεση σχετική με αυτή της ΔΟΥ Χαλκίδας.

Για ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι στη Hamas υπάρχουν και εξτρεμιστές και μη εξτρεμιστές, την χαρακτήρισε απαράδεκτη και σημείωσε πως στερείται οποιασδήποτε λογικής.
«Ας κάτσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος να διαβάσει τι σημαίνει τρομοκρατία. Είναι σαν να συζητάμε αν τώρα έξω έχει μέρα ή νύχτα», είπε ο κ. Μαρινάκης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς, προσπαθεί έστω και έμμεσα, ωραιοποιεί ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανθρώπους, σκοτώνει ανελέητα αμάχους. Όλη αυτή η τραγική πραγματικότητα στη Γάζα έχει μια αρχή: την επίθεση στη Hamas στο Ισραήλ, όπου έγιναν βιασμοί, δολοφονίες ανθρώπων, ομαδικές σφαγές από την Hamas» , ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Και ας σκεφτεί πρώτος και ο ίδιος και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν άνθρωποι και μέλη οικογενειών σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα που έχουν υποφέρει από την τρομοκρατική βία» , κατέληξε.

Για Ακρίτα

Ερωτηθείς για την αγωγή στο πρωθυπουργικό γραφείο της Έλενας Ακρίτα, ανέφερε ότι «η μπάλα στην εξέδρα από την κ. Ακρίτα, κίνηση αντιπερισπασμού. Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε νομική ενέργεια, όπως ανακοίνωσε και η σύζυγος του πρωθυπουργού. Πλέον τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη».
«Η λαλίστατη κα Ακρίτα θα κληθεί να απαντήσει στη Δικαιοσύνη για τα λεγόμενά της, προφορικά - γραπτά», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης