Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Αριστερά για δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα: Κατασπατάληση δημόσιων πόρων προς όφελος λίγων και εκλεκτών

Νέα Αριστερά για δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα: Κατασπατάληση δημόσιων πόρων προς όφελος λίγων και εκλεκτών
Η φωτιά στις εγκαταστάσεις του εν λόγω εργοστασίου ήταν εμπρησμός από πρόθεση
Σχετικά Άρθρα
«Η εταιρία που ευθύνεται για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία, με δεκάδες καταγγελίες για την ποιότητα των γευμάτων, λάμβανε πλήθος εργολαβιών από το δημόσιο για χρόνια», καταγγέλλει η Νέα Αριστερά, αναφέροντας πως «ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ν.Δ.».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 27/5, έγινε γνωστό από το πόρισμα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που παραδόθηκε στην εισαγγελία Λαμίας, ότι η φωτιά στις εγκαταστάσεις του εν λόγω εργοστασίου πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:
«Σε εμπρησμό από πρόθεση αποδίδει την πυρκαγιά στο εργοστάσιο τροφίμων στην Λαμία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η εταιρία που ευθύνεται για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία, με δεκάδες καταγγελίες για την ποιότητα των γευμάτων, λάμβανε πλήθος εργολαβιών από το δημόσιο για χρόνια. Ενώ ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ν.Δ.
Όλη η πορεία που ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ με τα σχολικά γεύματα τα τελευταία 4,5 χρόνια ήταν εσκεμμένη με στόχο, όχι τη βελτίωση του προγράμματος και την καθολική κάλυψη όλων των μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου πανελλαδικά (650.000) αλλά να κάνει και τα σχολικά γεύματα πεδίο κερδοφορίας για λίγες «ημέτερες» μεγάλες επιχειρήσεις.
Τελικά δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Αυτό είναι το καθεστώς που έχει εγκαθιδρύσει από την πρώτη ημέρα ο κ. Μητσοτάκης.
Κατασπατάληση δημόσιων πόρων προς όφελος λίγων και εκλεκτών, αδιαφάνεια και αναξιοκρατία.
Μόνο που αυτή τη φορά έθεσε σε κίνδυνο την υγεία μικρών παιδιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης