Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά» - Καυστικό ΚΚΕ κατά Γεωργιάδη και Κασσελάκη στο ... TikTok (vid)

«Στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά» - Καυστικό ΚΚΕ κατά Γεωργιάδη και Κασσελάκη στο ... TikTok (vid)
Το νέο βίντεο που δημοσιεύει το ΚΚΕ, βάζει στο στόχαστρο αυτό που αποκαλεί ως ομοιότητες μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εγκαινίασε προ ημερών την παρουσία του κόμματος στο, στο δημοφιλές ανάμεσα στους νέους κοινωικό δίκτυο, TikTok εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Έκτοτε το κόμμα κλιμακώνει την επικοινωνιακή του καμπάνια στο μέσο, χρησιμοποιώντας το για να προβάλλει τις πολιτικές του θέσεις.
Το νέο βίντεο που δημοσίευσε, βάζει στο στόχαστρο αυτό που αποκαλεί ως ομοιότητες μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.
Με τίτλο «μάντεψε ποιος», αναπαράγει δηλώσεις στις οποίες ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει σαφώς ότι είναι καπιταλιστής, ενώ από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτάται ποιο «είναι το εναλλακτικό μοντέλο της παγκόσμιας οικονομίας τη σήμερον ημέρα», υποδεικνύοντας, ουσιαστικά, τον καπιταλισμό ως μονόδρομο.

@twra_kke ⁉️Quiz: Μάντεψε ποιος; ?Στον καπιταλισμό δε χωράνε οπαδικά... Τα "παιδιά" του δίνουν όρκους πίστης καθημερινά! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #κνε #kke #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #kasselakis #stefanoskasselakis #adwnisgeorgiadis #adonisgeorgiadis #neadimokratia #syriza #dapndfk ♬ πρωτότυπος ήχος - Τώρα ΚΚΕ!

«Στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά»

Ακολούθως στο βίντεο σημειώνεται καυστικά πως «στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά… Τα "παιδιά" του δίνουν όρκους πίστης καθημερινά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δεν έχει απορρίψει τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεναντίας προσπαθεί να τα εργαλειοποιήσει στο πλαίσιο της επικοινωνιακής και πολιτικής διαπάλης που δίνει το κόμμα του.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει υπογραμμίσει ότι «η χρησιμοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν γίνεται με μέτρο, μπορεί να είναι και δημιουργική και παραγωγική και να ενημερώνει σωστά τον κόσμο». Σημείωσε ωστόσο ότι «όταν αυτο γίνεται με υπερβολή, καταντάει να είναι τυχοδιωκτισμός, να είναι αποπροσανατολισμός, να είναι σε λάθος κατεύθυνση. Γιατί με μια ατάκα δεν λύνει στο πρόβλημα της όλης πολιτικής συγκρότησης και της απάντησης σε ερωτήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης