Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μπελέρη με Τζιτζικώστα – Μήνυμα νίκης για τον Δήμαρχο Χειμάρρας από την Βόρεια Ελλάδα

Συνάντηση Μπελέρη με Τζιτζικώστα – Μήνυμα νίκης για τον Δήμαρχο Χειμάρρας από την Βόρεια Ελλάδα

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι συναντήσεις και οι εκδηλώσεις

Σχετικά Άρθρα

Μια ανάσα πριν από τις ευρωεκλογές και ο Πέτρος Μπελέρης συνεχίζει να κοινωνεί το μήνυμα του πατέρα του, ο οποίος παραμένει αδίκως έγκλειστος στις αλβανικές φυλακές.
Παράλληλα όλη η λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ έχει πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα, ώστε να εκλεγεί ευρωβουλευτής ο δήμαρχος Χειμάρρας, όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Θα είναι μια εσωκομματική νίκη γοήτρου για τους δεξιούς της ΝΔ.
Έτσι η νέα περιοδεία του Πέτρου Μπελέρη είχε πολλές συναντήσεις στην Βόρεια Ελλάδα, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα όμως να ξεχωρίζει.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πέτρος Μπελέρης:

Μιλάμε για τον Φρέντη στη Θεσσαλονίκη!
Από τις πιο ενθαρρυντικές ημέρες η χθεσινή στη Θεσσαλονίκη, όπου εισπράξαμε αμέριστη υποστήριξη και αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης από τον κόσμο και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!
Με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο επισκεφθήκαμε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου και συζητήσαμε για τις προκλήσεις ασφαλείας και την ενίσχυση του Σώματος που επιχειρείται τον τελευταίο καιρό.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκα με τον Βουλευτή, φίλο και πάγιο υποστηρικτή του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού Κωνσταντίνο Γκιουλέκα την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης και μιλήσαμε για το σημαντικό έργο που επιτελεί.
Μαζί επισκεφθήκαμε και τον Περιφερειάρχη και Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συζητήσαμε για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.
Με τον πρώην Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη συναντηθήκαμε κάνοντας ενδιαφέρουσες πολιτικές συζητήσεις.
Με συγκινητική θέρμη με υποδέχτηκαν στην Αρμένικη Κοινότητα.
Επίσης πήρα την ευχή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου, ενώ συνομιλήσαμε και με τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Μιχαηλίδη και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παλιννοστούντων.
Ακολούθησε εκδήλωση με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, την οποία μας οργάνωσε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και αμέσως μετά συμμετείχα στη συγκέντρωση του Υπουργού Υγείας και Βουλευτή βορείου τομέα Β1 Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη σε ένα πανηγυρικό κλίμα νίκης!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης