Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρόβλημα ο Αυγενάκης - Προκλητικές σπατάλες - 6.000 ευρώ για λουλούδια και όχι μόνο - πριν τις ευρωεκλογές στιγματίζουν ΝΔ

Πρόβλημα ο Αυγενάκης - Προκλητικές σπατάλες - 6.000 ευρώ για λουλούδια και όχι μόνο - πριν τις ευρωεκλογές στιγματίζουν ΝΔ
Ο κ.Αυγενάκης ευθύνεται για πολλές μεγάλες αστοχίες της κυβέρνησης αρχής γενομένης από ότι εξαιτίας του χάθηκε η περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε βραχνά της κυβέρνησης εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό για την κυβέρνηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Κρητικός ευθύνεται για πολλές μεγάλες αστοχίες της κυβέρνησης αρχής γενομένης από ότι εξαιτίας του χάθηκε η περιφέρεια Θεσσαλίας όταν έλεγε στους πλημμυροπαθείς ότι αν δεν ψηφίσετε ΝΔ, τότε αποζημιώσεις δεν θα έχετε.

6.000 ευρώ απευθείας ανάθεση μόνο για… λουλούδια

Έκτοτε έκανε πολλά που έχουν ενοχλήσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Ξόδεψε πάνω από 100.000 για παρεμβάσεις στο υπουργικό του γραφείο, κατηγορήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ για απευθείας αναθέσεις, επιβάρυνε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ταξιδιωτικά έξοδα και μόλις χθες 29/5 υπέγραψε απόφαση για απευθείας ανάθεση 6.000 ευρώ σε λουλούδια για να στολίσει το υπουργικό του γραφείο.
Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν γίνονταν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αγρότες κατά την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Αυγενάκης θεωρούνταν κόκκινο πανί και δεν ήθελαν να βρίσκεται μαζί τους στις συζητήσεις.

Πρόκληση την ώρα που η ΝΔ δεν αποζημιώνει τους αγρότες

Είναι προκλητική η στάση του υπουργού την ώρα που η κυβέρνηση μετράει τις δαπάνες της για τους αγρότες, την ώρα που βρίσκονται σε δυσαρέσκεια για την ακρίβεια, για τον κόστος παραγωγής, για το κόστος του πετρελαίου, για τις τιμές στα προϊόντα που τα παίρνουν οι μεσάζοντες με εξευτελιστικές τιμές.
Μάλιστα, δεν δείχνει να καταλαβαίνει αφού παρά τις φωνές ότι μπορεί το Μαξίμου να τον αλλάξει για την αλαζονεία του, εκείνος κάθεται και διατείνεται στους βουλευτές ότι «έτσι έλεγαν και όταν ήταν στο υπουργείο Αθλητισμού και εν τέλει κανείς δεν με πείραξε, έτσι θα γίνει και τώρα»…
Βέβαια, υπάρχουν πηγές από το Μαξίμου που δείχνουν μεγάλη δυσαρέσκεια συνολικά για τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Αυγενάκης, όμως, φαίνεται ότι αντλεί μία σιγουριά από την στενή σχέση που είχε και έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η προκλητική διασπάθιση του δημόσιου χρήματος λίγο πριν τις ευρωεκλογές δίνει το κακό παράδειγμα για τη ΝΔ και ρίχνει νερό στο μύλο της αποχής, που κυρίως αποτελείται από πολίτες που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του 2023.
augenakis_2.jpg

augenakis_1.jpg
Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης