Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατριώτες: Και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μανούσος στηρίζει Χαράλαμπο Γιώτη για την Ευρωβουλή

Πατριώτες: Και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μανούσος στηρίζει Χαράλαμπο Γιώτη για την Ευρωβουλή

Δύο έγιναν οι ανεξάρτητοι Βουλευτές που στηρίζουν Χαράλαμπο Γιώτη

Σχετικά Άρθρα

Δύο έγιναν οι ανεξάρτητοι Βουλευτές που στηρίζουν Χαράλαμπο Γιώτη, τον υποψήφιο με το κόμμα Πατριώτες, για τις ευρωεκλογές.
Μετά τον Κωνσταντίνο Φλώρο και ο Γιώργος Μανούσος με ανάρτηση τονίζει τους λόγους που επιλέγει να στείλει τον Γιώτη στην Ευρωβουλή.

Πιο συγκεκριμένα:

«Γιατί αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές και γιατί τώρα επιλέγουμε πρόσωπα και όχι κόμματα.
Οι Ευρωεκλογές του 2024 είναι οι δεύτερες μετά από αυτές του 2019 που γίνονται στην μετά-μνημονίων εποχή.
Κάτι που ωστόσο δεν πρέπει να παραπλανάει τους πολίτες καθώς η επιτροπεία από τους δανειστές παραμένει, οι ποσοστώσεις στην παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων επίσης, ενώ ταυτόχρονα, άλυτο παραμένει το πρόβλημα της ακρίβειας και της αποβιομηχανοποίησης της χώρας.
Την ώρα που η Νορβηγία και η Κύπρος κάνουν εξορύξεις απολαμβάνοντας αμφότερες υψηλό επίπεδο διαβίωσης και η Τουρκία διαθέτει δική της αυτοκινητιστική και αμυντική βιομηχανία (συντόμως και πυρηνική) η χώρα μας επιμένει στο μοντέλο της παροχής υπηρεσιών δια του τουρισμού και μάλιστα με δανεικά.
Ακούω συχνά τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για... παραγωγή πλούτου.
Μάλιστα.
Ας ενημερώσει κάποιος τον κύριο Πρωθυπουργό ότι παραγωγή πλούτου χωρίς φτυάρι, αξίνα, γεωτρύπανο και φρέζα ΔΕΝ υπάρχει.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για αύξηση μισθού 50 ευρώ, όταν οι τιμές βασικών αγαθών, του ρεύματος και των καυσίμων έχουν υπερ-διπλασιαστεί χωρίς οι ανατιμήσεις αυτές να μπορούν να αναχαιτιστούν εδώ και 5 χρόνια από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Φτάνοντας στο σήμερα, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, θα πρέπει να αντιληφθούν αφενός ποιους ανθρώπους θέλουν να γίνουν η φωνή τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφετέρου αν αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν την μάχη -μεταξύ άλλων και- για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην χώρα μας.

Ο Εθνικισμός διώκεται

Στηρίζοντας κόμματα εκ-δεξιών που όχι μόνο ντρέπονται να πουν την λέξη, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα στις διώξεις εναντίον των Εθνικιστών και στις καταγγελίες του κ. Τζανερίκου για δωροδοκία από ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα τότε συντηρείτε εν γνώση ή εν αγνοία σας, το υπάρχουν πολιτικό σύστημα.
Ερώτηση, έκανε κάποιος Ευρωβουλευτής κάποια παρέμβαση για τα συγκεκριμένα ζητήματα στην παρελθούσα ευρωβουλή;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Ανέλαβε κάποιος πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των Ευρωπαϊκών θεσμών όπως έκαναν οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Καρυστιανού για το έγκλημα των Τεμπών;
Η απάντηση είναι ξανά ΟΧΙ.
Πώς λοιπόν προτρέπετε τους πολίτες να ψηφίσουν κόμματα που αδιαφορούν και σιωπηλά αποδέχονται τις διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών;
Αυτές οι εκλογές δεν είναι σημαντικές μόνο για την χώρα μας και αφορούν τις αποφάσεις που θα παρθούν στις Βρυξέλλες τα επόμενα 5 έτη, αλλά είναι εξίσου σημαντικές και για έναν πολιτικό χώρο που εδώ και πάρα πολλά χρόνια βάλλεται πανταχόθεν.
Εγώ προσωπικά σε αυτές τις Ευρωεκλογές θα στηρίξω πρόσωπο και όχι κόμμα.
Θα στηρίξω ένα πρόσωπο που για κάποιους -και ειδικά τον τελευταίο καιρό- είναι κόκκινο πανί.
Για κάποιους άλλους όμως, είναι ο άνθρωπος που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί στα δύσκολα, που έτρεχε για όλους και για όλα και είναι ο πλέον κατάλληλος να φωνάξει για τα δίκαια των Ελλήνων μέσα στην Ευρωβουλή.
Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε για έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την μαμά πατρίδα.
Σε αυτές τις Ευρωεκλογές δεν ψηφίζουμε με βάση της προσωπικές μας προτιμήσεις ή αντιθέσεις, αλλά με βάση την αξία που έχει η ψήφος μας.
Δίνουμε αξία στην Ελλάδα, γινόμαστε η φωνή της στην Ευρώπη. 
Χαράλαμπε Γιώτη, καλή επιτυχία!».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης