Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές στις 9/6 - Ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωκάλπης

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές στις 9/6 - Ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωκάλπης
Οι επισκέψεις και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών σήμερα (5/6)
Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9/6, βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί, που έχουν πυκνώσει τις προεκλογικές τους ομιλίες προσδοκώντας οι πολίτες με την ψήφο τους  να ενισχύσουν τα ποσοστά των κομμάτων τους, την ώρα που παραμονεύει ο κίνδυνος της αποχής.
Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 5/6 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της πόλης.
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Αύριο, Πέμπτη 7/6, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Γαλλία, όπου θα παρευρεθεί στην Διεθνή Επετειακή Τελετή για την συμπλήρωση 80 ετών από την απόβαση στην Νορμανδία, ενώ την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Πλατεία Συντάγματος.

Περιοδεία Κασσελάκη σε Χαλκίδα και Λαμία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, στη Χαλκίδα και στις 20:00 στη Λαμία, όπου θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος.

Στο Θησείο ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα, στις 19:30, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του για τις Ευρωεκλογές στο Θησείο.

Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα πραγματοποιήσει στις 20:00 την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης