Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Οι έξι ευρωβουλευτές που δεν επανεξελέγησαν

Ευρωεκλογές 2024: Οι έξι ευρωβουλευτές που δεν επανεξελέγησαν
Από τον κατάλογο απουσιάζουν έξι ονόματα νυν ευρωβουλευτών που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν, αν και ζήτησαν ξανά την ψήφο των πολιτών
Νέες εισόδους στην Ευρωβουλή, αλλά και επανεκλογές ευρωβουλευτών περιλαμβάνει η λίστα των 21 προσώπων που προέκυψαν από τις ευρωεκλογές της Κυριακής.
Από τον κατάλογο απουσιάζουν έξι ονόματα νυν ευρωβουλευτών που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν, αν και ζήτησαν ξανά την ψήφο των πολιτών.
Η Μαρία Σπυράκη βρέθηκε στην 11η θέση με 110.021 σταυρούς, ενώ ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατετάγη 8ος με 146.732 σταυρούς.
Ο Στέλιος Κούλογλου συνεργάστηκε με τη Νέα Αριστερά, συγκεντρώνοντας 24.827 σταυρούς και δεν εξελέγη, καθώς το κόμμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το όριο του 3%.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος «μετακόμισε» στο ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ, βρέθηκε στην 6η θέση με 57.303 σταυρούς, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης, που προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπήκε στην ευρωβουλή εξαιτίας του 1,08% που συγκέντρωσε το κόμμα του.
Ο Αλέξης Γεωργούλης από το Πράσινο Κίνημα δεν κατάφερε να εκλεγεί, ενώ επιπλέον έχασε την πρώτη θέση σε σταυρούς από την Αγγελική Αβραμάκου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης