Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 - Νίκος Παππάς: «Mε βοήθησε η... Τατιάνα Στεφανίδου - Βάζοντάς τα μαζί μου με έκανε συμπαθή σε πολύ κόσμο»

Ευρωεκλογές 2024 - Νίκος Παππάς: «Mε βοήθησε η... Τατιάνα Στεφανίδου - Βάζοντάς τα μαζί μου με έκανε συμπαθή σε πολύ κόσμο»
Ακριβό σπορ οι Ευρωεκλογές 
Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την εκλογική νίκη αλλά και για το πως βίωσε την προεκλογική περίοδο για τις Ευρωεκλογές 2024.
«Δεν είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις στην προεκλογική περίοδο. Τους τελευταίους δύο μήνες δεν εμφανίστηκα κάπου. Ήταν μια προσωπική επιλογή, ήθελα να παίξω, να το πω λαϊκά, στα ίσα. Δεν ήθελα να αξιοποιήσω πόρτες που ίσως μου ανοίγονταν πιο εύκολα από άλλα παιδιά στο ψηφοδέλτιο.
Γενικά δεν ήθελα να αξιοποιήσω κάποια πράγματα που φαντάζουν πλεονεκτήματα σε κάποιους, ακόμα και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Δεν μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου πέρα από την τελευταία εβδομάδα που έκανα κάποια repost. Ήθελα να το πάω πιο παραδοσιακά, να ζήσω την εμπειρία – όχι ότι κάποιος θα το εκτιμήσει και εντέλει αφού τα κατάφερα ήταν μια συνταγή επιτυχίας. Γύρισα όλη την Ελλάδα, 42 διαφορετικές πόλεις.
Η προεκλογική εκστρατεία είναι ακριβό σπορ δυστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα γιατί μπορεί εγώ και 3-4 άλλοι να έχουν αυτή την δυνατότητα, αλλά μπορεί να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο νέα παιδιά που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Άρα καταλαβαίνει κανείς ότι οι υπόλοιποι αποκτούμε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Σε μαθαίνει ο άλλος πιο εύκολα γιατί δυστυχώς τα κριτήρια του κόσμου εστιάζονται στο ποιος θα μου δώσει μια ωραία χειραψία ή ποιος θα με κεράσει έναν καφέ ή ποιον γνώρισα από κοντά κι έκανα λίγο καλαμπούρι».
Και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να πει «όχι» στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις στην τελική ευθεία για τις εκλογές, έκανε μια αποκάλυψη.
«Κάποια κανάλια με κόβανε επιτηδευμένα εκβιάζοντάς με ότι αν δεν βγεις σε μια συγκεκριμένη εκπομπή… Στον Alpha ας πούμε μου είπαν, αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου, δεν θα βγεις πουθενά. Τους είπα ευχαριστώ, δε θα βγω πουθενά.
Άρα δεν ήταν μόνο δικιά μου επιλογή. Όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες, δεν με αφήσανε κιόλας.
Είναι θέμα αισθητικής, δεν ήθελα να πάω σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου. Δεν νομίζω πως ασχολείται και κανένας με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να επηρεάσει κόσμο».
Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι η κακή σχέση που έχει με την παρουσιάστρια του «TLive» του βγήκε τελικά σε κακό. «Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα. Βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο».

www.bankiingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης