Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (ΠΑΣΟΚ): Να γίνει μια αποτίμηση με όλα πάνω στο τραπέζι – Ηγεσία, ομάδα, πρόγραμμα

Γερουλάνος (ΠΑΣΟΚ): Να γίνει μια αποτίμηση με όλα πάνω στο τραπέζι – Ηγεσία, ομάδα, πρόγραμμα
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε ότι αντί να περιμένουμε το 2025, να κάνουμε πιο νωρίς το restart είπε ο κ.Γερουλάνος
Να γίνει μια αποτίμηση στο ΠΑΣΟΚ με όλα – ηγεσία, ομάδα, πρόγραμμα – πάνω στο τραπέζι υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Π. Γερουλάνος.
«Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έστειλε μια επιστολή που λέει ότι αντί να περιμένουμε το 2025, για να κάνουμε restart, να το φέρουμε νωρίς, ώστε οποιοσδήποτε είτε ο νυν πρόεδρος, είτε ένας καινούργιος, να έχει το χρόνο να χτίσει αυτά τα τρία πράγματα, για να μπορέσει να πει κόντρα σε έναν ΣΥΡΙΖΑ και μια ΝΔ που μοιάζουν αποδυναμωμένοι.
Είναι μια πρόταση που θεωρώ ότι δυναμώνει το ΠΑΣΟΚ, δεν το αποδυναμώνει», τόνισε ο κ.Γερουλάνος.
«Η είδηση των εκλογών είναι η μεγάλη αποχή, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο πολιτικό σύστημα.
Την ίδια ώρα, πέφτει σημαντικά η ΝΔ και βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάλλον φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αυτό σημαίνει ότι εμείς την επόμενη τριετία έχουμε μια θηριώδη ευκαιρία να πάνε τα πράγματα μπροστά και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή αποτίμηση του αποτελέσματος.
Η αποτίμηση πρέπει να γίνει στα όργανα και με βάση τις αποφάσεις μας να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις μας», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Αύξηση ψήφων στην Α’ Αθήνας

Ερωτηθείς αν έκανε τη δουλειά που έπρεπε προεκλογικά στην Αθήνα, απάντησε ότι «ήμασταν συνέχεια στις γειτονιές, ήμασταν στις λαϊκές δουλέψαμε σε απόλυτο συντονισμό με την Νομαρχιακή για να μπορέσουμε να έχουμε ένα ευρύτατο πρόγραμμα παρεμβάσεων, γινόντουσαν δύο και τρεις διαδικασίες μέσα στην ημέρα».
«Ήταν πραγματικά αρκετά εντυπωσιακό πόσο έξω ήμασταν και τελικά αυτό εξηγεί και το αποτέλεσμα το οποίο δείχνει ότι από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας η μόνη η οποία αυξήσαμε τον απόλυτο αριθμό ψήφων ήταν στην Α’ Αθήνας».

Δεν σκέφτομαι την ηγεσία

Στην ερώτηση αν είναι ανοιχτός στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Γερουλάνος είπε ότι αυτό «είναι το τελευταίο που έχω στο μυαλό μου».
«Αν πάμε στα πρόσωπα χωρίς να κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος, σας διαβεβαιώ ότι όποιον και να βάλουμε επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ δεν θα έχουμε καταλάβει τι μας έχει συμβεί άρα η πρώτη προτεραιότητα είναι αυτό μετά θα τα συζητήσουμε όλα» τόνισε ο κ.Γερουλάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης