Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ραγκούσης υπέρ ενός δημοψηφίσματος για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ραγκούσης υπέρ ενός δημοψηφίσματος για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου
Το Μέγαρο Μαξίμου και εξωθεσμικά κέντρα είναι αυτοί που δεν θέλουν την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου
Σχετικά Άρθρα
Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου τάχθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, στην τοποθέτηση του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως εξήγησε, από την στιγμή που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν για τις διεργασίες, μόνο τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος μπορούν να αποφασίσουν.
Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα τον «πιο δημοκρατικό τρόπο» που προβλέπεται στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ και την «πιο διαφανή διαδικασία».
Είπε επίσης ότι το Μέγαρο Μαξίμου και εξωθεσμικά κέντρα είναι αυτοί που δεν θέλουν την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου.
Η πιο μεγάλη δύναμη που μπορούμε να έχουμε απέναντι στα εξωθεσμικά κέντρα μόνο το δημοψήφισμα μπορεί να μας τη δώσει, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.
Το βράδυ των επόμενων εθνικών εκλογών, αν για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, η ΝΔ κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά, τότε το ερώτημα θα είναι ένα: «Ποιος φταίει;». Ας διαλέξει ο καθένας τι θέλει τότε να του καταλογιστεί, δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.
Υπογράμμισε ότι η πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών μετά το 14,9% του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θέτει ένα ερώτημα: «Θα υπάρξει ένας ισχυρός αντίπαλος πόλος απέναντι στη ΝΔ, στις επόμενες εθνικές εκλογές;», ή με άλλα λόγια «θα κινηθούν οι διεργασίες για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης