Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραίτηση - βόμβα από κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ – Με επιστολή του ζητά τη διαγραφή του από το μητρώο του κόμματος

Παραίτηση - βόμβα από κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ – Με επιστολή του ζητά τη διαγραφή του από το μητρώο του κόμματος
Η εν λόγω επιστολή γνωστοποιήθηκε μέσω Facebook…
Την παραίτησή του υπέβαλε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ (πρώην Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής επί Σαμαρά) και πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του ΕΒΕΑ Kωνσταντίνος Κόλλιας, με επιστολή που έστειλε στη Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα.
Ειδικότερα, ο κ. Κόλλιας έστειλε email, με το οποίο, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο, ζητά για τη διαγραφή του από το μητρώο των μελών του κόμματος, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο.
Η εν λόγω επιστολή γνωστοποιήθηκε, μάλιστα, μέσω του Facebook…
φασδφασδφασδφασδφσδα.JPG
Εντύπωση προκαλούν πολλά σχόλια στην ανάρτησή του, που προέρχονται από ανθρώπους που δηλώνουν δεξιοί ή και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και γράφουν αρνητικά για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, συγχαίροντας τον για την απόφασή του.
Ενδεικτικά, «Δυστυχώς , έχω την βεβαιότητα , ότι την Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά δεν την επιθυμούν πλέον στην Νέα Δημοκρατία .
Δεν έχουν καταλάβει ότι από το 41% των βουλευτικών εκλογών του 2023, το 32% τουλάχιστον ανήκει εκεί και ένα μέρος αυτής της ομάδος, δηλαδή 1.000.000, τους έστειλαν το μήνυμα την 9η Ιουνίου και δεν το πήραν μυρωδιά.
Καλή πορεία Κώστα» γράφει ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλειος Ζορμπάς.
«Οι ιδέες και οι αξίες σας δεν συνάδουν με το μόρφωμα που έχει δημιουργήσει ο κ. Μητσοτάκης. Η απόφαση σας είναι ολόσωστη» γράφει έτερος φίλος του παραιτηθέντος…

Αρχίζουν πόλεμο οι σαμαρικοί…

Όπως φαίνεται, οι σαμαρικοί αρχίζουν πόλεμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, προτάσσοντας ένα ιδεολογικό μανιφέστο που έχει στο στόχαστρο την εν γένει στροφή της ΝΔ προς το Κέντρο.
Υπενθυμίζεται πως προ μηνών ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε να κάνει λόγο για απαξίωση στα πρόσωπα του ίδιου αλλά και του έτερου πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Πανηγύριζαν αγκαλιά με τα ΛΟΑΤΚΙ στη Βουλή, τόνισε ο Α. Σαμαράς με νόημα, απευθυνόμενος στο Μαξίμου, τη στιγμή που το ακροατήριο καταχειροκροτούσε.
Επισημαίνεται ότι ο Α. Σαμαράς παρενέβη σε εκδήλωση για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» στο Πολεμικό Μουσείο, όπου παρίσταται και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, καθώς και πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Τα εσωκομματικά πνεύματα τότε εκτραχύνθηκαν έτι περαιτέρω, με τον πρώην πρωθυπουργό να αναφέρεται και εθνικά θέματα.
Ανεβάζοντας ασυνήθιστα τους τόνους ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να θίξει το ζήτημα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που υπερψηφίστηκε από την εκπρόσωπο της ΝΔ στο θεσμικό όργανο, Ντόρα Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης