Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Δεν πηγαίνει στη ΔΕΘ, θα τον αντικαταστήσει ο Παππάς

Ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Δεν πηγαίνει στη ΔΕΘ, θα τον αντικαταστήσει ο Παππάς
Ως πρόεδρος σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μια πρόταση μομφής, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το κόμμα στη ΔΕΘ
Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την πρόταση μομφής σε βάρος, που πέρασε με 163 ψήφους, δεν θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.
Στη θέση του, στη Θεσσαλονίκη, θα πάει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς.
Ως πρόεδρος σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μια πρόταση μομφής, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το κόμμα στη ΔΕΘ.
Ο Νίκος Παππάς, τον οποίο πρόσφατα ο νυν πρόεδρος του κόμματος τοποθέτησε επικεφαλής της ΚΟ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου, ανέλαβε αυτόν τον ρόλο.

Οι υποψηφιότητες

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τις εργασίες της και θα συνεδριάσει ξανά σε 15 μέρες για να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα ως τις νέες εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος και το πότε θα γίνει το έκτακτο συνέδριο του κόμματος. Επίσης, θα εισηγηθεί και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύει στην άμεση διεξαγωγή του συνεδρίου, το αργότερο σε τρεις μήνες.
Εκεί αναμένεται να κατατεθούν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία.
Σε ό,τι φορά στις υποψηφιότητες, την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία, έχει γνωστοποιήσει ο Παύλος Πολάκης, ενώ και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης σε δηλώσεις του έχει αφήσει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.
Πολλοί, επίσης, θεωρούν πιθανή μια υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου αλλά ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης