Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπανώτας: Με τον Κασσελάκη θα φύγει το... μισό κόμμα - Να επιστρέψουν αυτοί που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ

Παπανώτας: Με τον Κασσελάκη θα φύγει το... μισό κόμμα - Να επιστρέψουν αυτοί που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ
Παπανώτας: Δεν περισσεύει κανένας στην Κεντροαριστερά
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη και την ίδια ώρα κάλεσε όσους αποχώρησαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρέψουν.
"Ποιοι είναι οι δύο υπάρχοντες; Ο Πολάκης για τον οποίο έχουν πει κάποια στελέχη του κόμματος ότι εφόσον εκλεγεί ο Πολάκης θα φύγουν, άρα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και ο Γκλέτσος, ο οποίος δεν βλέπω τι σχέση έχει ακριβώς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει έναν ενωτικό λόγο αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα συνταχθεί από πίσω του" σημείωσε ο δημοσιογράφος στον Alpha.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για τη θητεία του. "Με τον Κασσελάκη θα φύγει το μισό κόμμα. Δεν είναι πολιτική ενός αρχηγού το "δεν συμφωνούμε, φύγε εσύ". Δεν περισσεύει κανένας στην Κεντροαριστερά. Δεν ήταν ενωτικός. Το έχω συζητήσει και με τον ίδιο" είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο ίδιος θα δουλέψει για την ενότητα.
"Γίνεται χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ, το ξεκατίνιασμα το απόλυτο και αυτός ήταν στις Σπέτσες και τώρα στην Ιταλία. Κάτσε ρε φίλε, εδώ γίνεται χαμός..." πρόσθεσε στο ίδιο ύφος για τον έκπτωτο πρόεδρο.
Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε ότι τον ενοχλεί ακόμη και το styling του Στέφανου Κασσελάκη. "Το έχω πει και στον ίδιο. Ντύσου σαν πολιτικός" σχολίασε και υπογράμμισε ότι ο νέος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει άνοιγμα στα κόμματα της Αριστεράς.
"Ο νέος πρόδερος του ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να είναι αυτός που εκ των προτέρων θα δεσμευτεί για έναν διάλογο με τα υπόλοιπα κόμματα της Κεντροαριστεράς για μια σύγκληση ώστε να υπάρξει κυβερνητική πρόταση" δήλωσε και έκανε λόγο για κοινό ψηφοδέλτιο με ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά.
"Όλοι αυτοί που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ καλό είναι να επιστρέψουν" κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης