Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η πολιτική της ΝΔ είναι επικίνδυνη για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η πολιτική της ΝΔ είναι επικίνδυνη για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας

Ο κ. Δημητροκάλλης αναφέρθηκε στη στεγαστική κρίση

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κ. Δημητροκάλλης, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για αδυναμία διαχείρισης των κρίσεων που, όπως υποστήριξε, η ίδια έχει δημιουργήσει.
Αφορμή για την ομιλία του στάθηκε η παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε.
«Η πραγματικότητα που ζούμε καθημερινά αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις κρίσεις που η ίδια δημιουργεί με την αντιλαϊκή της πολιτική», τόνισε ο κ. Δημητροκάλλης.
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η ακρίβεια στις τιμές των βασικών αγαθών έχει εκτοξευθεί, προκαλώντας ασφυκτική πίεση στα ελληνικά νοικοκυριά.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον ενεργειακό τομέα, σημειώνοντας πως αντί να ενισχυθεί η ασφάλεια της χώρας σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα, η κυβέρνηση έχει «παραδώσει» την ενέργεια στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, με αποτέλεσμα την αύξηση των λογαριασμών για τους πολίτες.
Ο κ. Δημητροκάλλης αναφέρθηκε και στη στεγαστική κρίση, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως οι πολιτικές της αντί να δίνουν λύσεις, οδηγούν σε αύξηση των ενοικίων και δημιουργούν εμπόδια στους νέους για την εξεύρεση προσιτής κατοικίας.
«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ενώ οι πολίτες βιώνουν ανασφάλεια και αδιέξοδα», είπε κλείνοντας την ομιλία του.
Τα μέτρα της κυβέρνησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν είναι παρά ασπιρίνη σε πληγές που η ίδια έχει προκαλέσει».
Με δυναμική και επικριτική στάση, ο κ. Δημητροκάλλης κατέστησε σαφές ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης δεν είναι απλώς αναποτελεσματικές, αλλά «επικίνδυνες για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας».

Ακολουθεί η τοποθέτηση του βουλευτή:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης