Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Οι πυρκαγιές δεν αποτιμώνται μόνο σε στρέμματα

ΠΑΣΟΚ: Οι πυρκαγιές δεν αποτιμώνται μόνο σε στρέμματα
«Οι μόνοι συντελεστές της πολιτικής προστασίας που για άλλη μία φορά στάθηκαν και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων είναι οι πυροσβέστες και οι εθελοντές», αναφέρει ανακοίνωση.
«Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θεωρεί επιτυχία το γεγονός ότι φέτος τα καμένα στρέμματα όπως ισχυρίζεται είναι πολύ λιγότερα από τον μέσο όρο των καμένων στρεμμάτων της τελευταίας 20ετίας», αναφέρει κοινή ανακοίνωση Ανδρέα Πουλά, υπεύθυνου του Κ.Τ.Ε. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Μιχάλη Χάλαρη, Γραμματέα Τομέα Πολιτικής Προστασίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
«Θεωρεί άραγε επιτυχία και το γεγονός ότι πρώτη φορά στα χρονικά πυρκαγιά μπήκε στον αστικό ιστό της Αθήνας και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές; Θεωρεί επιτυχία ότι πλέον οι πολίτες δεν αισθάνονται ασφαλείς από τις πυρκαγιές ακόμη και εντός των πόλεων;», προσθέτει η ανακοίνωση
«Τα δεδομένα των καταστροφών από τις πυρκαγιές δεν αποτιμώνται μόνο σε στρέμματα αλλά και στον συνολικό απόηχο που αφήνει η δράση και η αποτελεσματικότητα της πολιτικής προστασίας της χώρας η οποία και φέτος κρίνεται ανεπαρκής με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Οι μόνοι συντελεστές της πολιτικής προστασίας που για άλλη μία φορά στάθηκαν και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων είναι οι πυροσβέστες και οι εθελοντές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης