Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Αιχμές Πολάκη για την υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Και εγώ είμαι εδώ, θα πούμε καμία σοβαρή κουνέντα;»

ΣΥΡΙΖΑ - Αιχμές Πολάκη για την υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Και εγώ είμαι εδώ, θα πούμε καμία σοβαρή κουνέντα;»
«Καμία σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;»  διερωτάται με νόημα ο βουλευτής Χανίων
Στον απόηχο της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη, «παρών» δηλώνει και ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τους συνυποψήφιους του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.
«Και εγώ είμαι εδώ. Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητά», τονίζει σχετικά ο Παύλος Πολάκης και πετώντας το μπαλάκι στους υπόλοιπους διεκδικητές, προσθέτει «Άλλος;;»
«Καμία σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;» διερωτάται με νόημα και συμπληρώνει, «Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;Θα συζητήσουμε για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο σε σύγκρουσή με τη διαπλοκή,για αναδιανομή υπέρ της εργασίας,με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολίτικη ,με δημόσιο έλεγχο σε μια τράπεζά τη ΔΕΗ και το ένα διυλιστήριο,με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό κοινωνικό κράτος;».
«Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρο και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμά σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις ΑΛΛΑ ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξής με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες, που θα αποτελέσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο σύστημά Μητσοτάκη που Κλείνει τον κύκλο του;;;», επισημαίνει, κλείνοντας την ανάρτηση του ο βουλευτής Χανίων.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης