Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Ο Κασσελάκης έκανε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ - Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος

Φάμελλος: Ο Κασσελάκης έκανε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ - Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος
«Ο Κασσελάκης απομάκρυνε το κόμμα από αυτό που είναι»
Σχετικά Άρθρα
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής και πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.
Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα (23/9) στο Attica TV, στο ερώτημα αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, απάντησε ότι «είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο».
«Παραμένω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι μόνο νέος πρόεδρος», πρόσθεσε.
Ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι «πρέπει να προστατευθεί το κοινό μας σπίτι. Εγώ έλεγα την άποψή μου μέσα στα όργανα του κόμματος».
Σχετικά με την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι η πολιτική του και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε, απομάκρυναν τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτό αυτό που είναι. «Οι πρωτοβουλίες Κασσελάκη έκαναν κακό στο κόμμα. Θέλω να αλλάξουμε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος, σε ό,τι αφορά τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, επισήμανε ότι «είμαστε και θα είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να υπάρχει ως κόμμα και να είναι δυνατός», χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνομιλιών με άλλες δυνάμεις και φορείς της Αριστεράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης